ploiesti luton 

Transport persoane Ploiesti Luton cu autocarul

Sunteti in cautarea unui transport de persoane PLOIESTI– LUTON cu autocarul? Ati ajuns in locul potrivit!

Transport cu autocarul Ploiesti Luton

Prezenta noastra in online este justificata de dorinta de a oferi cele mai bune solutii de transport cu autocarul Romania-Anglia. Autocarele Setra, Mercedes sau Scania Irizar sunt moderne si sunt dotate cu aer conditonat, sistem audio video, toaleta, scaune rabatabile etc. Plecand din Ploiesti catre Luton veti avea de parcurs aproximativ 2600 Km, o distanta deloc de neglijat cand vine vorba de confort si siguranta.

Curse autocar Ploiesti Luton

Din oferta noastra pentru transport Romania-Anglia, fac parte si curse de autocar Ploiesti- Luton, organizate de 3 ori pe saptamana, in zilele de DUMINICA, MARTI si JOI. Imbarcarile se fac de la PECO PETROM (zona Carrefour de la METRO), la ora 23, in zilele amintite anterior. Serviciul de transport cu autocarul Ploiesti – Londra face parte din alte servicii de transport similare pe care le organizam din Romania in Anglia, din peste 30 de orase ale tarii noastre.

Bilete de autocar Ploiesti Luton

Costul unui bilet de autocar pentru aceasta cursa este de 100 Euro/persoana. Cumparand bilete de autocar Ploiesti- Luton de la noi veti beneficia si de reduceri. Astfel, de reduceri se pot bucura copiii de 2-12 ani, dar si grupurile mai mari de 5 persoane. Calatoresc gratuit copiii de pana la 2 ani daca pe parcursul calatoriei vor fi tinuti in brate de insotitori. In cala autocarului fiecare pasager poate transporta in costul biletului, un bagaj cu o greutate de 40 kg repartizat in doua genti de voial. De asemenea, in acelasi cost puteti transporta un bagaj de mana. Pentru orice kg in plus la cala veti plati 1 Lira/Kg.

Retineti! Cu Ester Tours, firma de transport persoane in Anglia, sunteti mai aproape de scopul pe care vi-l propuneti! Contactati-ne pentru orce informatie de care aveti nevoie in legatura cu serviciul de transport international persoane Anglia!

ploiesti luton anglia autocar

germania autocar