ploiesti maidstone 

Transport persoane Ploiesti Maidstone cu autocarul

Cautati transport de persoane PLOIESTI– MAIDSTONE cu autocarul? Ati hotarat sa calatoriti la Maidstone, fie pentru ca ati gasit un loc de munca bine platit (in acest oras se fac multe angajari la cea mai mare fabrica de reciclare a hartiei in Europa etc), fie pentru ca doriti sa il vizitati pur si simplu. Sigur, motive pot fi multe si variate, dar ceea ce conteaza este faptul ca trebuie sa ajungeti in siguranta, calatorind in confort. Din acest motiv cursele pe care le organizam sunt conduse de soferi cu experienta si se fac cu autocare Setra, Mercedes sau Scania Irizar, echipate pentru drumuri lungi, cu aer conditonat, sistem audio video, toaleta, scaune rabatabile etc.

Transport cu autocarul Ploiesti Maidstone

Serviciul de transport cu autocarul Ploiesti – Maidstone face parte din alte cateva zeci de servicii similare de transport de persoane Romania-Anglia cu autocarul, pe care noi le oferim, cu plecare din peste 30 de orase din tara, catre numeroase orase din Anglia.

Curse autocar Ploiesti Maidstone

Organizam curse de autocar Ploiesti – Maidstone, cu plecare de la PECO PETROM (zona Carrefour de la METRO), in fiecare saptamana, in zilele de DUMINICA, MARTI si JOI, seara, la ora 23.

Bilete autocar Ploiesti Maidstone

Biletele de autocar Ploiesti – Maidstone, pe care firma de transport persoane Anglia le pune la dispozitia pasagerilor costa 100 Euro/persoana. Se acorda reduceri de 50% copiilor cu varste intre 2 si 12 ani, dar si grupurilor mai mari de 5 persoane. Insotitorul unui copil cu varsta de pana in 2 ani, nu va trebui sa plateasca nimic pentru micut daca, pe parcursul calatoriei, il va tine in brate. La autocarele cu care sunt organizate cursele spatiile de depozitoare sunt generoase. In costul biletului, fiecare persoana poate transporta un bagaj de 40 kg dar si un bagaj de mana.

Retineti! Organizam transport international persoane Anglia la standardele cele mai bune! Nu ezitati sa ne contactati!

ploiesti maidstone anglia autocar

germania autocar