targu jiu manchester 

Transport persoane Ploiesti Manchester cu autocarul

Va doriti sa gasiti o modalitate de transport de persoane PLOIESTI–MANCHESTER
cu autocarul? Suntem prezenti si online pentru a fi mai aproape de nevoile celor care cauta curse de transport in siguranta, confort si la preturi bune.

Transport cu autocarul Ploiesti Manchester

Noi oferim transport cu autocarul Ploiesti - Manchester, in asa fel incat cei aproximativ 2864 km  pe care ii veti parcurge cu autocare de ultima generatie sa nu va oboseasca si sa nu va streseze.

Curse de autocar Ploiesti Manchester

Va punem la dispozitie curse de autocar Ploiesti - Manchester, de mai multe ori pe saptamana, dand pasagerilor nostri oportunitatea de a alege ziua potrivita pentru ei. Imbarcarile se fac de la PECO PETROM (zona Carrefour de la METRO), in zilele de DUMINICA, MARTI si JOI, din fiecare saptamana, la ora 23. Veti calatori in autocare Setra, Mercedes sau Scania Irizar,  climatizate si dotate cu jeturi de ventilatie si diuze directionale, cu monitoare LCD, dvd-player, microfon pentru ghid, toaleta si chiuveta, scaune prevazute cu cotiera,  masuta si suport picioare, rabatabile pentru dormit.

Bilete de autocar Ploiesti Manchester

Cumparand bilete de autocar Ploiesti - Manchester de la noi, veti plati 120 de euro si veti beneficia de servicii deosebit de bune. In costul biletului veti putea sa transportati in cala un bagaj considerabil ca si greutate – 40 de kg. Aveti posibilitatea de a transporta o cantitate de bagaj mai mare, dar pentru fiecare kg ce trece peste cele 40 kg ce intra in costul biletului, va trebui sa platiti cate o lira. Oferim reduceri pentru copii de 2-12 ani, pentru grupuri mai mari de 5 persoane, iar copiii de pana in 2 ani pot fi transportati gratuit daca pe timpul calatoriei sunt tinuti in brate.

Retineti! Suntem o firma de transport persoane Anglia ce isi respecta clientii! Pentru orice informatie in legatura cu serviciul de transport international persoane Anglia nu ezitati sa ne contactati!

targu jiu manchester anglia autocar

germania autocar