ploiesti milton keynes 

Transport persoane Ploiesti Milton Keynes cu autocarul

Din indiferent ce motiv ati hotarat sa vizitati orasul Milton Keynes situat la aproximativ o 2600 km de Ploiesti. Sunteti pe acest site pentru ca sunteti in cautarea unei solutii optime de Transport de persoane PLOIESTI– MILTON KEYNES cu autocarul. Ati ajuns unde trebuie pentru ca noi va oferim cea mai sigura si confortabila solutie. Autocarele cu care calatoresc pasagerii nostri sunt dotate cu aer conditionat, cu monitoare LCD, dvd-player si microfon pentru ghid care va informeaza cu privire la traseul parcurs, traseu care are multe locuri frumoase de vazut. De asemenmea, toate autocarele sunt dotate cu toaleta si chiuveta, scaune cu cotiera,  masuta si suport picioare, rabatabile pentru dormit etc.

Transport cu autocarul Ploiesti Milton Keynes

Serviciile de transport cu autocarul Ploiesti- Milton Keynes presupune imbarcarea pasagerilor, in fiecare saptamana, in zilele de DUMINICA, MARTI si JOI. Plecarile se fac de la PECO PETROM (zona Carrefour de la METRO), la ora 23, in zilele amintite anterior. Serviciul de transport cu autocarul Ploiesti- Milton Keynes face parte din alte servicii de transport similare pe care le organizam din Romania in Anglia, din peste 30 de orase ale tarii noastre.

Curse de autocar Ploiesti Milton Keynes

Ester Tours, firma de transport persoane Anglia, ofera reduceri la cursele de autocar Ploiesti- Milton Keynes in urmatoarele conditii: la grupuri mai mari de 5 persoane si la copii cu varste intre 2 si 12. Pe de alta parte, veti putea transporta gratuit copiii in varsta de pana in 2 ani.

Bilete autocar Ploiesti Milton Keynes

Achizitionand bilete de autocar  Ploiesti - Milton Keynes de la noi, veti plati 100 de Euro de persoana. Biletul achizitionat ofera pasagerului posibilitatea de a transporta si un bagaj de 40 de kg, distribuit in doua genti de voiaj ce vor fi depozitate in cala pana la destinatie, dar si un bagaj de mana. Daca doriti sa transportati mai mult de 40 de kg de bagaj, va trebui sa platiti cate o lira in plus pentru fiecare kg de bagaj pe care doriti sa-l transportati suplimentar.

Retineti! Pentru orice informatie cu privire la serviciul de transport international persoane Anglia, nu ezitati sa ne contactati!

ploiesti milton keynes anglia autocar

germania autocar