ploiesti northampton 

Transport persoane Ploiesti Northampton cu autocarul

Trebuie sa calatoriti in orasul Northampton situat la aproximativ 2630 km de Ploiesti si cautati un transport pe placul dvs? Ati ajuns unde trebuie! Ester Tours ofera servicii transport de persoane PLOIESTI– NORTHAMPTON cu autocarul, in conditii de siguranta, confort, fara stres si la un pret potrivit oricarui buzunar. Transportul catre orice oras din Anglia in care asiguram curse cu plecare din peste 30 orase din Romania se desfasoara in conditii ce avantajeaza clientii nostri.

Transport cu autocarul Ploiesti Northampton

Asiguram transport cu autocarul Ploiesti - Northampton, pe parcursul fiecarei saptamani, in zilele de DUMINICA, MARTI si JOI, cu plecare de la PECO PETROM (zona Carrefour de la METRO), la ora 23. Alegand cursele organizate de noi veti beneficia de transport in autocare modern dotate, in asa fel incat sa asigure confortul si celor mai pretentiosi dintre dvs.

Curse de autocar Ploiesti Northampton

Rezervarile la curse de autocar Ploiesti - Northampton se pot face simplu, cu un simplu telefon pe care il dati la firma noastra (vezi sectiunea contact).

Bilete autocar Ploiesti Northampton

Achizitionand bilete de autocar Ploiesti- Northampton de la noi veti plati 100 Euro/persoana. In costul biletului intra si transportul a doua bagaje cu un total de 40 kg, in cala, dar si al unui bagaj de mana. De asemenea, cei care calatoresc intr-un grup mai mare de 5 persoane vor primi reduceri. Reduceri vor primi si copiii cu varste intre 2 si 12 ani. Pe de alta parte, copiii cu varsta de pana in doi ani vor calatori gratuit daca vor fi tinuti in brate de insotitori.

Ester Tours, firma de transport persoane Anglia, este alegerea potrivita cand vine vorba de curse internationale, pentru ca experienta ne recomanda! Flota pe care o punem la dispozitia clientilor este compusa din autocare Setra, Mercedes, Scania Irizar, modern utilate, climatizate, cu sistem audio video, toaleta, scaune rabatabile etc.

Retineti! Asiguram transport international persoane Anglia cu grija fata de confortul si siguranta clientilor nostri si suntem atenti la nevoile acestora!

ploiesti northampton anglia autocar

germania autocar