ramnicu valcea maidstone 

Transport autocar Ramnicu Valcea Maidstone

Sunteti aici pentru ca trebuie sa alegeti o companie care sa va asigure transport autocar Ramnicu Valcea - Maidstone, in conditii de siguranta si confort si nu in ultimul rand, la un pret bun! Ester Tours a fost infiintata pentru a veni in sprijinul celor care vor sa calatoreasca la preturi mici, confortabil si in siguranta cu autocare si microbuze. In conditiile in care noi organizam serviciul de transport autocar Ramnicu Valcea – Maidstone, pasagerii nu pot fi decat multumiti!

Transport persoane Ramnicu Valcea Maidstone

Flota pe care o punem la dispozitia clientilor, pentru transport persoane Ramnicu Valcea - Maidstone este formata din: autocare Setra, Neoplan, Scania, Irizar pb, dotate cu aer conditonat cu jeturi de ventilatie si diuze directionale, cu monitoare LCD, dvd-player, microfon pentru ghid, toaleta si chiuveta, scaune dotate cu cotiera,  masuta si suport picioare, rabatabile pentru dormit; si microbuze de 8+1 locuri, confortabile si echipate corespunzator drumurilor lungi. In plus, veti putea transporta un bagaj voluminos fara a plati un cost suplimentar. Cursele de transport persoane Ramnicu Valcea - Maidstone sunt asigurate de soferi bine pregatiti al caror scop este de a transporta in conditii de siguranta si confort pasagerii!

Curse autocar Ramnicu Valcea Maidstone

Asiguram curse autocar Ramnicu Valcea catre Maidstone cu plecare de trei ori pe saptamana, din parcarea de pe varianta (fostul Dacos). Zile de plecare sunt Luni, Miercuri si Vineri. In calatorie se porneste la 1 dimineata. Cursele autocar Ramnicu Valcea catre Maidstone cu Ester Tours va stau la dispozitie pentru o calatorie sigura!

Bilete autocar Ramnicu Valcea Maidstone

In plus, achizitionand bilete autocar Ramnicu Valcea catre Maidstone veti putea transporta un bagaj voluminos fara a plati un cost suplimentar, fata de pretul cursei de 100 Euro/persoana. La pretul unui bilet autocar Ramnicu Valcea catre Maidstone primesc reducere copiii de 2-12 ani si grupurile mai mari de 5 persoane.

 

ramnicu valcea maidstone anglia autocar

germania autocar