romania abenra

Transport persoane Romania  Abenra cu autocar

Datorita curselor de transport persoane Romania Abenra , punem la dispozitia turistilor,persoanelor aflate in interes de serviciu, persoanelor care doresc sa isi viziteze familia in Danemarca, curse regulate cu autocarul  din Romania in Abenra.
In pretul biletului de autocar spre Danemarca, va este oferita o masa calda pe traseu plus 50 kg de bagaj.


Cele doua curse de transport persoane Romania  Abenra si Abenra  Romania se realizeaza in zilele de Marti , Joi direct la ADRESA dorita de client.

Transportul Romania Abenra se face cu autocare moderne in conditii de maxim siguranta si confort din orasele : I.Roman, Bacau, Adjud,Focsani, Buzau, BucurestiPloiesti. Botosani, Falticeni, Suceava, Botosani,Vaslui, Barlad, Tecuci, Braila, Galati. Tg Neamt,Pt Neamt, Borsec, Toplita, Reghin, TG Mures, Ludus, TurdaCluj, Huedin, Alesd, Oradea . Brasov, Codlea, Fagaras, Sibiu, Sebes, DevaAlba iulia,Teius, Aiud, OradeaII. Bistrita, Dej ,Cluj, Turda, Aiud, Alba Iulia,Sebes,Orastie Brasov, Sibiu, BucurestiPloiesti, Ramnicu Valcea, Babeni, Craiova, Filiasi, Turceni,Pesteana, Balteni, Rovinari, Targu JIU, Bumbesti Sadu,Petrosani,Drobeta Turnu Severin, Hateg, Calan, Simeria, Deva, Savarsin,Timisoara, Lipova ,Arad.

REDUCERI : Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri importante, copiii pana in 2 ani, beneficeaza de bilet de autocar gratuit spre Abenra, iar intre 2 si 10 ani beneficeaza de 20 E reducere din pretul biletului de autocar .În pretul biletului mai sunt incluse Gratuit ca bagaje doua geamantane in limita de maxim 50 kg care se vor depozita in compartimentul pentru bagaje al autocarului, precum si bagajul de mana care poate fi luat in interiorul autocarului.


danemarca autocar

germania autocar