Transport cu autocarul Romania Ashford - Ester tours

romania ashford

Transport persoane Romania Ashford cu autocarul

Info Transport cu autocarul Romania Ashford , Anglia

Doresti un transport de persoane Romania – Ashford ? Apeleaza la firma noastra de transport persoane, care va  ofera curse Romania Ashford care te duc in siguranta si confort pana la Adresa dorita din  Anglia in zilele de MARTI si VINERI din  orasele : I.Roman, Bacau, Adjud,Focsani,Buzau,Bucuresti,Ploiesti.Botosani,Falticeni, SuceavaBotosani,Vaslui, Barlad, Tecuci, Braila, Galati. Tg Neamt,Pt Neamt, Borsec, Toplita, Reghin, TG Mures, Ludus, TurdaCluj, Huedin, Alesd, Oradea . Brasov, Codlea, Fagaras, Sibiu, Sebes, DevaAlbaiulia,Teius, Aiud, Oradea.II.Bistrita,Dej,Cluj,Turda,Aiud,AlbaIulia,Sebes,Orastie BrasovSibiuBucurestiPloiestiRamnicu Valcea, Babeni, Craiova, Filiasi, Turceni,Pesteana, Balteni, Rovinari, Targu JIU, Bumbesti Sadu,Petrosani,Drobeta Turnu Severin, Hateg, Calan, Simeria, Deva, Savarsin,Timisoara, Lipova ,Arad.

Noua cursa de transport cu autocarul  Romania in Ashford pana la Domiciliu solicitat de client din Ashford si  in ziua de Mati si Vineri din Romania in Anglia.

Transportul din Romania in Ashford se face cu autocare si microbuze moderne . Super Oferta  la  biletele de autocar  Bucureti Ashford la preturi avantajoase pentru ambele curse de autocar  Romania Anglia Ashford .

Transportam persoane si colete pe ruta Romania  Anglia Ashford  direct pana acasa  .Cursa de transport cu autocarul din Ashford  spre Romania se efectueaza in zilele de VINERI si DUMINICA .

Conditii Transport persoane Romania Ashford 

Pasagerii nostrii se obliga sa respecte Conditiile Generale de Transport si prevederile in vigoare ale Legii Transporturilor din Romania si a celorlalte state prin care calatoresc, prevederile vamale, financiare si administrative, referitoare la persoana sa sau la bagajele sale.
- Biletul de transport persoane Romania  Ashford achizitionat este nominal si nu poate fi transmis unei alte persoane.
- Orice modificare a datei de calatorie trebuie anuntata la agentia de unde a fost cumparat biletul .
-Valabilitatea biletelor de transport persoane Romania Ashford dus-intors incepe cu data plecarii in calatorie inscrisa pe bilet .
- Bagajele de mana trebuie depozitate pe tot parcursul transportului in spatiile speciale din autocar, nu sub scaune sau pe intervalul dintre ele.
- Fiecare calator pe ruta Romania Ashford are dreptul la doua bagaje  50 Kg
- Calatorul trebuie sa se prezite la imbarcarea in autocar cu 30 minute inaite de plecare.
Daca optati pentru a rezerva bilet autocar pe ruta Romania   Ashford Anglia rapid si simplu, atat telefonic cat si prin intermediul formularului de Rezervari si te contactam noi indiferent ca esti in Romania sau in Anglia !

germania autocar