Transport cu autocarul Romania Birmingham - Ester tours

romania birmingham

Transport persoane ROMANIA  - BIRMINGHAM  


Curse internationale de transport persoane Romania Birmingham, Anglia. Pentru a rezerva un bilet de autocar pe ruta Romania Birmingham apeleaza cu incredere la firma noastra de transport persoane international, Romania Anglia. Iti  oferim si transport cu  autocar si microbuz Romania Birmingham care te duc in siguranta si confort pana la Adresa dorita din Birmingham ,Anglia,  in zilele de Marti si Vineri din :

Poza Transport persoane Romania Birmingham, Anglia

I. Roman,Bacau,Adjud,Focsani,Buzau,Bucuresti,Ploiesti.Botosani,Falticeni, SuceavaBotosani,Vaslui, Barlad, Tecuci, Braila, Galati. Tg Neamt,Pt Neamt, Borsec, Toplita, Reghin, Tg. Mures, Ludus, TurdaCluj, Huedin, Alesd, Oradea . Brasov, Codlea, Fagaras, Sibiu, Sebes, DevaAlba Iulia,Teius, Aiud, Oradea.
II.Bistrita,Dej,Cluj,Turda,Aiud,AlbaIulia,Sebes,Orastie BrasovSibiuBucurestiPloiestiRamnicu Valcea, Babeni, Craiova, Filiasi, Turceni,Pesteana, Balteni, Rovinari, Targu Jiu, Bumbesti Sadu,Petrosani,Drobeta Turnu Severin, Hateg, Calan, Simeria, Deva, Savarsin,Timisoara, Lipova, Arad.

Am deschis o noua cursa de transport cu autocarul  Romania in Birmingham pana la Domiciliul solicitat de client din Birmingham, Anglia si  in ziua de Marti din Romania.Transportul din Romania in Birmingham se face cu autocare si microbuze moderne . Super Oferta  la  biletele de autocar  Romania Birmingham la preturi avantajoase pentru ambele curse de autocar  Romania Anglia, Birmingham Romania .

Transportam persoane si colete pe ruta Romania  Birmingham, Anglia   direct pana ACASA . Cursa de transport cu autocarul din Anglia, Birmingham  spre Romania se efectueaza in zilele de   Vineri si Duminica .

Conditii Transport persoane Romania Birmingham 

Pasagerii nostrii se obliga sa respecte Conditiile Generale de Transport si prevederile in vigoare ale Legii Transporturilor din Romania si a celorlalte state prin care calatoresc, prevederile vamale, financiare si administrative, referitoare la persoana sa sau la bagajele sale. 
- Biletul de transport persoane Romania  Birmingham achizitionat este nominal si nu poate fi transmis unei alte persoane. 
- Orice modificare a datei de calatorie trebuie anuntata la agentia de unde a fost cumparat biletul .
-Valabilitatea biletelor de transport persoane Romania Birmingham, dus – intors, incepe cu data plecarii in calatorie inscrisa pe bilet . 
- Bagajele de mana trebuie depozitate pe tot parcursul transportului in spatiile speciale din autocar, nu sub scaune sau pe intervalul dintre ele. 
- Fiecare calator pe ruta Romania Birmingham are dreptul la doua bagaje cu masa totala  50 Kg.
- Calatorul trebuie sa se prezinte la imbarcarea in autocar cu 30 minute inainte de plecare.

Daca optati pentru a rezerva bilet autocar pe ruta Romania   Birmingham, Anglia rapid si simplu, atat telefonic cat si prin intermediul formularului de Rezervari si te contactam noi indiferent ca esti in Romania sau in Anglia !


 

anglia autocar

germania autocar