Transport persoane Romania Blackburn

romania blackburn

Transport persoane Romania Blackburn

Cu serviciul de transport persoane Romania Blackburn pe care noi il organizam veti putea ajunge in siguranta in acest oras mare situat in Lancashire, Anglia. Probabil ca sunteti unul dintre migrantii romani care lucreaza in acest oras si ati revenit in tara pentru a va revedea familia. Pentru reintoarcerea dvs. in orasul in care lucrati am pregatit cate trei curse saptamanale in zilele de: Luni, Joi si Sambata cu plecare din orasele:

I. Roman, Bacau, Adjud, Focsani, Buzau, Bucuresti, Ploiesti, Botosani, Falticeni, Suceava, Botosani, Vaslui, Barlad, Tecuci, Braila, Galati, Targu Neamt, Piatra Neamt, Borsec, Toplita, Reghin, Targu Mures, Ludus, Turda, Cluj, Huedin, Alesd, Oradea, Brasov, Codlea, Fagaras, Sibiu, Sebes, Deva, Alba Iulia, Teius, Aiud, Oradea; II.  Bistrita, Dej, Cluj, Turda, Aiud, Alba Iulia, Sebes, Orastie, Brasov, Sibiu, Bucuresti, Ploiesti, Ramnicu Valcea, Babeni, Craiova, Filiasi, Turceni, Pesteana, Balteni, Rovinari, Targu Jiu, Bumbesti, Sadu, Petrosani, Drobeta Turnu Severin, Hateg, Calan, Simeria, Deva, Savarsin, Timisoara, Lipova, Arad.

In cadrul serviciului de transport persoane Romania Blackburn v-am pregatit si o surpriza culinara, oferind o masa calda pe traseu pentru care nu dvs. platiti ci organizatorii cursei.

Transport autocar Romania Blackburn

Un serviciu modern, transport autocar Romania Blackburn este realizat cu marci precum Setra, Mercedes si Scania Irizar dotate cu aer conditionat, scaune rabatabile, mini-bucatarie, frigidere, toaleta, sistem hi-fi audio-video, microfon pentru ghid etc. Sa va odihniti, relaxati si sa nu va plictisiti pe parcursul unei calatorii lungi presupune ca v-au fost oferite toate conditiile necesare. In plus de confortul si siguranta cursei, cu transport autocar Romania Blackburn puteti ajunge chiar la adresa dorita.

Cursa autocar Romania Blackburn

Despre orice cursa autocar Romania Blackburn pentru care optati puteti afla mai multe detalii sunand la numerele de telefon pe care le veti gasi pe site sau scriindu-ne pe formularul online. Contactandu-ne veti primi raspunsuri lamuritoare cu privire la locul de plecare, ora pentru imbarcare, pretul biletelor etc. –bineinteles ca toate acestea difera in functie de orasul din care va imbarcati. Retineti ca puteti opta pentru cursa autocar Romania Blackburn potrivita programului dvs in zilele de Luni, Joi si Sambata.

Bilete autocar Romania Blackburn

Veti beneficia de reduceri la bilete autocar Romania Blackburn pentru copiii de pana la 10 ani: 10% pentru 2-10 ani si 50% pentru copiii de pana la 2 ani. In pretul unui bilet puteti transporta bagaj consistent la cala si un bagaj de mana. Retineti insa ca pentru bilete autocar Romania Blackburn practicam preturi pe care sa si le poata permite oricine.


anglia autocar

germania autocar

Transport international persoane

Rezervare transport prin whats app