Transport cu autocarul Romania Blackpool

romania blackpool

Transport autocar Romania Blackpool

Sunteti interesati de transport autocar Romania Blackpool pentru ca ati stabilit ca in acest oras englezesc sa va petreceti o vacanta de vis? Ati gasit un loc de munca in acest frumos si o statiune pe litoral, situata in Lancashire? Nu trebuie sa ne raspundeti la aceste intrebari! Sarcina noastra este aceea de a va asigura cele mai bune conditii de calatorie.

Va punem la dispozitie 3 curse, in fiecare saptamana, cu plecare din orasele: I. Roman, Bacau, Adjud, Focsani, Buzau, Bucuresti, Ploiesti, Botosani, Falticeni, Suceava, Botosani, Vaslui, Barlad, Tecuci, Braila, Galati, Targu Neamt, Piatra Neamt, Borsec, Toplita, Reghin, Targu Mures, Ludus, Turda, Cluj, Huedin, Alesd, Oradea, Brasov, Codlea, Fagaras, Sibiu, Sebes, Deva, Alba Iulia, Teius, Aiud, Oradea; II.  Bistrita, Dej, Cluj, Turda, Aiud, Alba Iulia, Sebes, Orastie, Brasov, Sibiu, Bucuresti, Ploiesti, Ramnicu Valcea, Babeni, Craiova, Filiasi, Turceni, Pesteana, Balteni, Rovinari, Targu Jiu, Bumbesti, Sadu, Petrosani, Drobeta Turnu Severin, Hateg, Calan, Simeria, Deva, Savarsin, Timisoara, Lipova, Arad.

Cu transport autocar Romania Blackpool beneficiati si de o masa calda oferita pe traseu de catre organizatori.

Transport persoane Romania Blackpool

Acest serviciu de transport persoane Romania Blackpool este deservit de masini pregatite pentru distante lungi, precum Setra, Mercedes sau Scania Irizar dotate cu aer conditionat, frigider; sistem audio, doua monitoare, microfon pentru ghid, sistem audio-tv (dvd player, cd-player, mp3 player), scaune rabatabile cu suport lombar, masute individuale, diuze de aer individuale, lampi de citit pentru fiecare pasager, spatiu pentru bagajele de mana + spatiu depozitare generos in cala etc.
Este util sa stiti ca transport persoane Romania Blackpool va poate lasa chiar la adresa dorita pe care o solicitati.

Cursa autocar Romania Blackpool

Doriti sa plecati Luni, sau ar fi mai bine sa porniti Sambata la drum? Orice este posibil cu noi! Orice cursa autocar Romania Blackpool (luni, joi sau sambata) va ofera aceleasi conditii de calatorie, adica, fara repros. Sunatine-ne la numarul de telefon de pe site si va vom spune la ce ora pleaca autocarul din orasul dvs, unde trebuie sa va imbarcati, cat veti plati pentru un bilet si multe alte informatii pe care doriti sa le stiti. Va promitem ca o cursa autocar Romania Blackpool nu poate fi altfel decat o experienta placuta!

Bilete autocar Romania Blackpool

Costul ce trebuie platit pentru  bilete autocar Romania Blackpool si-l poate permite oricine. Daca veti compara costurile pe care le implica o calatorie cu autocarul cu preturile implicate de costurile pentru care trebuie sa le platiti pentru o calatorie cu masina personala, veti constata ca este de preferat sa alegeti autocarul.

Atunci cand cumparati bilete autocar Romania Blackpool veti primi reduceri pentru copiii de pana la 10 ani si posibilitatea de a transporta un bagaj de aproximativ 50 de kg la cala.


anglia autocar

germania autocar

Transport international persoane

Rezervare transport prin whats app