Transport cu autocarul Romania Boston

romania boston

Transport autocar Romania Boston

Cu transport autocar Romania Boston veti putea calatori spre acest oras port din Lincolnshire, situat pe coasta de est a Angliei. Boston este cel mai mare oras al districtului metropolitan Boston. Cele mai importante industrii din acest oras sunt productia de alimente si transportul rutier de marfuri. De asemenea, multe persoane gasesc locuri de munca in portul orasului.

Organizam transport autocar Romania Boston de trei ori pe saptamana, in zilele de Luni, Joi si Sambata, din orasele I.Roman, Bacau, Adjud, Focsani, Buzau, BucurestiPloiestiBotosani, Falticeni, SuceavaBotosani,Vaslui, Barlad, Tecuci, Braila, Galati. Tg Neamt,Pt Neamt, Borsec, Toplita, Reghin, TG Mures, Ludus, TurdaCluj, Huedin, Alesd, Oradea . Brasov, Codlea, Fagaras, Sibiu, Sebes, DevaAlba iulia,Teius, Aiud, OradeaII. Bistrita, Dej ,ClujTurda, Aiud, Alba Iulia,Sebes,Orastie BrasovSibiuBucurestiPloiestiRamnicu Valcea, Babeni, Craiova, Filiasi, Turceni,Pesteana, Balteni, Rovinari, Targu JIU, Bumbesti Sadu,Petrosani,Drobeta Turnu Severin, Hateg, Calan, Simeria, Deva, Savarsin,Timisoara, Lipova ,Arad.

Pe acest traseu oferim gratuit o masa calda tuturor pasagerilor.

Transport persoane Romania Boston

Transport persoane Romania Boston este un serviciu ce face parte din portofoliul nostru de transport international de persoane, organizat potrivit tuturor normelor in vigoare. Autocarele cu care pasagerii nostri calatoresc sunt marci consacrate precum Mercedes, Setra si Scania Irizar. Astfel de autocare au un interior modern utilat astfel incat sa asigure tot confortul pasagerilor: aer conditionat, cala de bagaje, statie  si microfon, scaune confortabile pe care se poate si dormi, rabatabile pe spate si lateral, sistem de monitorizare gps, frigider, dvd-uri, televizor minibar, wireless, toaleta functionala etc.
Cu transport persoane Romania Boston veti putea ajunge chiar si la adresa dorita.

Cursa autocar Romania Boston

Grila noastra de programe ofera cursa autocar Romania Boston in ziua de luni, ziua de joi si ziua de sambata din fiecare saptamana. Se pleaca din orasele mentionate mai sus. Pentru a afla mai multe informatii cu privire la cursa autocar Romania Boston aveti doua variante: ori ne sunati la numerele de telefon afisate pe site, ori ne scrieti pe formularul online.

Bilete autocar Romania Boston

Pentru bilete autocar Romania Boston nu va trebui sa platiti o avere, acestea fiind atat de ieftine incat si le poate permite orice persoane. Nicidecum pretul nu poate fi comparat cu pretul la un bilet de avion sau cu cel pe care l-ati plati pe combustibilul necesar masinii personal. In pret intra si transportul a 50 kg bagaj.

Pentru bilete autocar Romania Boston copiii de pana la 10 ani au reduceri.


anglia autocar

germania autocar