Transport cu autocarul Romania Bradford

romania bradford

Transport autocar Romania Bradford

Transport autocar Romania Bradford este un serviciu pe care noi il organizam saptamanal, in zilele de Luni, Joi si Sambata. Imbarcarile pentru o astfel de cursa de transport international se fac din urmatoarele orase romanesti: Roman, Bacau, Adjud, Focsani, Buzau, Bucuresti, Ploiesti, Botosani, Falticeni, Suceava, Botosani, Vaslui, Barlad, Tecuci, Braila, Galati, Targu Neamt, Piatra Neamt, Borsec, Toplita, Reghin, Targu Mures, Ludus, Turda, Cluj, Huedin, Alesd, Oradea, Brasov, Codlea, Fagaras, Sibiu, Sebes, Deva, Alba Iulia, Teius, Aiud, Oradea; II.  Bistrita, Dej, Cluj, Turda, Aiud, Alba Iulia, Sebes, Orastie, Brasov, Sibiu, Bucuresti, Ploiesti, Ramnicu Valcea, Babeni, Craiova, Filiasi, Turceni, Pesteana, Balteni, Rovinari, Targu Jiu, Bumbesti, Sadu, Petrosani, Drobeta Turnu Severin, Hateg, Calan, Simeria, Deva, Savarsin, Timisoara, Lipova, Arad.

Bradford este situat in Comitatul Metropolitan West Yorkshire, in care, cu transport autocar Romania Bradford puteti ajunge chiar si la adresa pe care o solicitati.
In cadrul cursei, pe traseu, oferim si o masa calda, pe care o veti servi fara sa platiti nimic, aceasta fiind “din partea casei”.

Transport persoane Romania Bradford

Transport persoane Romania Bradford este organizat cu autocare Setra, Mercedes sau Scania Irizar. Acestea sunt autocare versatile care satisfac cerințele cele mai pretentioase, fiind echipate in asa fel incat sa ofere eficacitate, siguranta si flexibilitate.  Un nivel ridicat de confort face ca experienta calatoriei transport persoane Romania Bradford sa ramana in memoria pasagerilor. Calatoria cu un astfel de autocar ofera aceleasi conditii de transport indiferent de anotimp, deoarece acestea snt utilate cu scaune rabatabile in care pasagerul se poate odihni, frigidere, wc-uri ecologice, siteme de aer conditionat si audio-video, loc pentru bagaje de mana, loc pentru bagaje voluminoase la cala etc.

Cursa autocar Romania Bradford

Orice cursa autocar Romania Bradford este tratata cu atentie de catre organizatori. Fie ca va imbarcati in ziua de luni, joi sau de sambata, dintr-unul dintre orasele amintite anterior, trebuie sa aveti toate datele cu privire la transport. Sunand la unul dintre numerele de telefon afisate pe site, veti afla care este locul de imbarcare din orasul din care doriti sa plecati, care este costul unui bilet, ora de plecare si alte informatii pe care le doriti. Retineti insa ca orice cursa autocar Romania Bradford va poate transporta chiar si la adresa dorita.

Bilete autocar Romania Bradford

Pretul pentru bilete autocar Romania Bradford este mic si cu mult mai ieftin in comparatie cu un bilet la avion pentru aceeasi destinatie. In plus, biletele de autocar pentru copii au reduceri: 10% pentru copiii de 2-10 ani si 50% pentru copiii de pana la 2 ani.

In plus, achizitionand bilete autocar Romania Bradford nu veti plati suplimentar pentru bagajele de la cala – 50 kg, repartizate in doua genti de voiaj.

anglia autocar

germania autocar