Transport cu autocarul Romania Cambridge

romania cambridge

Transport persoane Romania Cambridge

Transport persoane Romania Cambridge este unul dintre serviciile pe care le asiguram cu regularitate saptamanala. Cambridge este un oras renumit pentru Universitatea sa, in prezent una dintre cele mai bune din lume. Este orasul in care atomul a fost pentru prima data divizat, in care s-a descoperit structura ADN-ului, in care Charles Darwin a dezvoltat teoria evoluiei, Newton a dezvoltat teoria gravitatiei si Stephen Hawking a intreprins studii asupra relatiei dintre gaurile negre din univers si termodinamica. Asadar, acest oras a fost casa unora dintre marii ganditori ai ultimilor 500 de ani.

De trei ori pe saptamana, in zilele de Luni, Joi si Sambata organizam transport persoane Romania Cambridge cu plecare din orasele: Roman, Bacau, Adjud, Focsani, Buzau, Bucuresti, Ploiesti, Botosani, Falticeni, Suceava, Botosani, Vaslui, Barlad, Tecuci, Braila, Galati, Targu Neamt, Piatra Neamt, Borsec, Toplita, Reghin, Targu Mures, Ludus, Turda, Cluj, Huedin, Alesd, Oradea, Brasov, Codlea, Fagaras, Sibiu, Sebes, Deva, Alba Iulia, Teius, Aiud, Oradea; II. Bistrita, Dej, Cluj, Turda, Aiud, Alba Iulia, Sebes, Orastie, Brasov, Sibiu, Bucuresti, Ploiesti, Ramnicu Valcea, Babeni, Craiova, Filiasi, Turceni, Pesteana, Balteni, Rovinari, Targu Jiu, Bumbesti, Sadu, Petrosani, Drobeta Turnu Severin, Hateg, Calan, Simeria, Hunedoara, Deva, Savarsin, Timisoara, Lipova, Arad.

In cadrul acestui serviciu oferim si o masa calda pe traseu tuturor pasagerilor cursei de transport.

Transport autocar Romania Cambridge

Cu transport autocar Romania Cambridge calatoresc, probabil, multi studenti care studiaza in faimoasa Universitate Cambridge. Cu siguranta, alaturi de acesti studenti cu care ne mandrim, calatoresc si alte persoane din diverse motive (job, vizite, turism etc). Indiferent de motivul calatoriei toti pasagerii isi vor aminti cu placere de un serviciu bine organizat, sigur, relaxant si ieftin. Retineti ca transport autocar Romania Cambridge va ofera posibilitatea de a ajunge chiar la adresa dorita.

Cursa autocar Romania Cambridge

Cursa autocar Romania Cambridge, fie ca este cea de Luni, Joi sau Sambata, este asigurata de autocare Setra, Mercedes sau Scania Irizar modern echipate pentru distante de mii de kilometri: aer conditionat, scaune rabatabile confortabile, frigidere, toalete ecologice, sisteme audio-video etc.
Informatii cu privire la orice cursa autocar Romania Cambridge doriti puteti afla sunand la numerele de telefon afisate pe site.

Bilete autocar Romania Cambridge

Preturile pentru bilete autocar Romania Cambridge au fost calculate in asa fel incat sa si le poata permite orice. Se fac reduceri pentru copiii de pana la 10 ani: 50% (copiii de pana la 2 ani) si 10 % (copiii de 2-10 ani).
Cumparand bilete autocar Romania Cambridge puteti transporta aproximativ 50 kg bagaj la cala.


anglia autocar

germania autocar

Transport international persoane

Rezervare transport prin whats app