Transport cu autocarul Romania Cardiff

romania Dartford

Transport persoane Romania Cardiff

Cardiff este un important centru industrial in UK si este posibil sa va doriti sa gasiti transport persoane Romania Cardiff deoarece ati gasit un loc de munca aici. Din Romania catre Cardiff aveti posibilitatea de a alege in fiecare saptamana una dintre cele trei curse pe care vi le punem la dispozitie. Organizam plecari in zilele de Luni, Joi si Sambata din orasele:

I. Roman, Bacau, Adjud, Focsani, Buzau, Bucuresti, Ploiesti, Botosani, Falticeni, Suceava, Botosani, Vaslui, Barlad, Tecuci, Braila, Galati, Targu Neamt, Piatra Neamt, Borsec, Toplita, Reghin, Targu Mures, Ludus, Turda, Cluj, Huedin, Alesd, Oradea, Brasov, Codlea, Fagaras, Sibiu, Sebes, Deva, Alba Iulia, Teius, Aiud, Oradea; II.  Bistrita, Dej, Cluj, Turda, Aiud, Alba Iulia, Sebes, Orastie, Brasov, Sibiu, Bucuresti, Ploiesti, Ramnicu Valcea, Babeni, Craiova, Filiasi, Turceni, Pesteana, Balteni, Rovinari, Targu Jiu, Bumbesti, Sadu, Petrosani, Drobeta Turnu Severin, Hateg, Calan, Simeria, Deva, Savarsin, Timisoara, Lipova, Arad.

Traseul catre acest oras, capitala a Tarii Galilor si important port in UK, este lung si de aceea, in dorinta de a fi cat mai aproape de pasagerii nostri, in costul serviciului de transport persoane Romania Cardiff includem si o masa calda pe care o veti servi gratuit in timpul calatoriei.

Transport autocar Romania Cardiff

Serviciul de transport autocar Romania Cardiff face parte dintre alte numeroase servicii similare pe care le oferim din Romania catre multe alte tari europene. Acesta este asigurat de autocare foarte bine si modern echipate in ideea de a se asigura pasagerilor tot confortul pentru o calatorie de mii de km. Soferii au experienta si sunt selectati cu atentie deoarece siguranta dvs. reprezinta una dintre prioritatile noastre. Autocare precum Setra, Mercedes sau Scania Irizar va vor transporta chiar si la adresa dorita din Cardiff daca veti solicita acest lucru. Alegand transport autocar Romania Cardiff prin firma noastra va veti bucura de siguranta, confort si toata atentia personalului implicat in asigurarea acestei curse.

Cursa autocar Romania Cardiff

O cursa autocar Romania Cardiff organizata fara incidente reprezinta tot ceea ce aveti nevoie. In plus, aceasta implica si faptul ca va puteti alege si ziua in care va doriti sa calatoriti.  Imbarcarile pentru o cursa autocar Romania Cardiff se fac, indiferent de orasul romanesc  din care plecati, de trei ori pe saptamana, in zilele de Luni, Joi si Sambata. Pentru a afla orele si alte detalii cu privire la calatorie nu ezitati sa ne sunati pe numerele de telefon afisate pe site sau sa ne scrieti folosind formularul online pe care, de asemenea, il gasiti pe site.

Bilete autocar Romania Cardiff

Costul la bilete autocar Romania Cardiff este modic, incomparabil cu cel pe care l-ati putea plati pe un bilet la avion sau pentru combustibil in situatia in care hotarati sa calatoriti cu masina personala. In plus, acesta include reduceri pentru copiii de pana la 10 ani, astfel: o reducere de 10% pentru micutii de 2-10 ani si o reducere de 50% pentru cei de pana in 2 ani pe care, pe parcursul calatoriei, ii puteti transporta in brate. Cumparand bilete autocar Romania Cardiff veti avea posibilitatea de a transporta un bagaj voluminos la cala autocarului fara a mai plati suplimentar.


anglia autocar

germania autocar