Transport cu autocarul Romania Carlisle

romania carlisle

Transport persoane Romania Carlisle

Cautati transport persoane Romania Carlisle pentru a ajunge in cel mai important oras din comitatul Cumbria, Anglia? Ati gasit! Grila noastra de plecari internationale include si acest serviciu organizat cu regularitate, de 3 ori pe saptamana, in zilele de Luni, Joi si Sambata, cu plecare din orasele:

I. Roman, Bacau, Adjud, Focsani, Buzau, Bucuresti, Ploiesti, Botosani, Falticeni, Suceava, Botosani, Vaslui, Barlad, Tecuci, Braila, Galati, Targu Neamt, Piatra Neamt, Borsec, Toplita, Reghin, Targu Mures, Ludus, Turda, Cluj, Huedin, Alesd, Oradea, Brasov, Codlea, Fagaras, Sibiu, Sebes, Deva, Alba Iulia, Teius, Aiud, Oradea; II.  Bistrita, Dej, Cluj, Turda, Aiud, Alba Iulia, Sebes, Orastie, Brasov, Sibiu, Bucuresti, Ploiesti, Ramnicu Valcea, Babeni, Craiova, Filiasi, Turceni, Pesteana, Balteni, Rovinari, Targu Jiu, Bumbesti, Sadu, Petrosani, Drobeta Turnu Severin, Hateg, Calan, Simeria, Deva, Savarsin, Timisoara, Lipova, Arad.

Pe langa siguranta si confort, serviciul de transport persoane Romania Carlisle ofera gratuit pasagerilor o masa calda pe traseu.

Transport autocar Romania Carlisle

Setra, Mercedes sau Scania Irizar sunt masini cu care organizam serviciul de transport autocar Romania Carlisle. Astfel de autocare sunt dotate cu tot ceea ce este necesar pentru a putea asigura confortul pasagerilor dar si siguranta si tinuta de drum si sunt sofate de soferi premium specializati pentru curse internationale. Confortul pasagerilor care realizeaza transport autocar Romania Carlisle este asigurat de: aer conditionat climatronic, toaleta si chiuveta, filtru de cafea, fierbator, frigidere, sistem audio-tv (dvd player, cd-player, mp3 player), scaune rabatabile cu suport lombar, masute individuale, sina pentru departare laterala, diuze de aer individuale, lampi de citit pentru fiecare pasager, spatiu pentru bagajele de mana si spatiu pentru bagaje in cala etc.

Cursa autocar Romania Carlisle

Plecand de la ideea ca oferim cate o cursa autocar Romania Carlisle in zilele de Luni, Joi si Sambata, ne puteti suna (gasiti numerele de telefon pe site) pentru a afla alte detalii ale calatoriei: loc si ora de plecare, pret bilet etc.
De asemenea, informatii cu privire la cursa autocar Romania Carlisle care pleaca din orasul dvs, puteti afla scriindu-ne pe formularul online de pe site.

Bilete autocar Romania Carlisle

Pretul pentru bilete autocar Romania Carlisle este calculat in asa fel incat sa si-l permita oricine.
Primesc reduceri la bilete autocar Romania Carlisle copiii de pana la 10 ani.

Fara sa mai platiti nimic in plus, veti putea transporta un bagaj voluminos in cala autocarului.


anglia autocar

germania autocar