romania copenhaga

Transport persoane Romania  Copenhaga cu autocar

Transport persoane Romania - Copenhaga va  cu autocare si microbuze moderne direct la ADRESA dorita . 

Transport autocar , microbuz  Romania - Copenhaga , Danemarca cu plecare din Romania in zilele de Joi si Vineri  din orasele : Buzau, BucurestiPloiesti. Botosani, Falticeni, Suceava, Botosani,Vaslui, Barlad, Tecuci, Braila, Galati. Tg Neamt,Pt Neamt, Borsec, Toplita, Reghin, TG Mures, Ludus, TurdaCluj, Huedin, Alesd, Oradea . Brasov, Codlea, Fagaras, Sibiu, Sebes, DevaAlba iulia,Teius, Aiud, OradeaII. Bistrita, Dej ,Cluj, Turda, Aiud, Alba Iulia,Sebes,Orastie Brasov, Sibiu, BucurestiPloiesti, Ramnicu Valcea, Babeni, Craiova, Filiasi, Turceni,Pesteana, Balteni, Rovinari, Targu JIU, Bumbesti Sadu,Petrosani,Drobeta Turnu Severin, Hateg, Calan, Simeria, Deva, Savarsin,Timisoara, Lipova ,Arad


Plecari internationale de  transport cu autocar si microbuz Romania Copenhaga, Danemarca.Firma de transport persoane Ester Tours, pune la dispozitia turistilor, persoanelor aflate in interes de serviciu si persoanelor care doresc sa isi viziteze familia in Copenhaga , curse regulate cu plecare din Romania . Cele doua curse de autocar,microbuz  Romania – Copenhaga se realizeaza in conditii de maxima siguranta si confort.


Curse saptamanale de  transport persoane Romania Copenhaga .Obiectul principal de activitate transportul international de persoane si colete. Oferim servicii de calitate la cele mai mici preturi pentru toate cursele internationale Romania - Copenhaga. Fie ca doresti sa vizitezi Copenhaga sau te afli intr-o deplasare de afaceri , agentia de transport international Ester Tours, iti ofera sansa de a calatori cu autocarul in conditii de maxima siguranta spre Copenhaga la preturi promotionale .


Pentru o calatorie pretul uni bilet de autocar Romania Copenhaga este de 150  euro persoana. Grupurile de persoane care calatoresc pe traseul Romania Copenhaga beneficiaza de reduceri importante, copii intre 0-2 ani beneficiaza de bilet gratuit, iar intre 2- 10 ani au 20 E reducere din pretul biletului pentu o calatorie, . In pretul biletului sunt incluse ca bagaje trei geamantane care se vor depozita in interiorul remorcii pentru bagaje al autocarului, precum si bagajul de mana care poate fi luat in interiorul microbuzului sau autocarului.


danemarca autocar

germania autocar