Transport cu autocarul Romania Grimsby

romania grimsby

Transport autocar Romania Grimsby

Cu transport autocar Romania Grimsby veti putea ajunge intr-un oras mare si port maritim situat pe malul sudic al estuarul Humber, in Anglia. Grimsby s-a dezvoltat ca un port maritim important pe coasta de est a Angliei, care gazduieste cea mai mare flota de pescuit din lume, de la mijlocul secolului XX. Principalele sectoare economice  ale economiei Grimsby sunt legate de port si logistica, prelucrare a produselor alimentare, in special produsele alimentare de prelucrare a pestelui.

Luni, Joi si Sambata, sunt zilele in care, in fiecare saptamana, cursele noastre de autocar pleaca spre aceasta destinatie. Plecarile sunt organizate din urmatoarele orase: : I.Roman, Bacau, Adjud, Focsani, Buzau, BucurestiPloiestiBotosani, Falticeni, SuceavaBotosani,Vaslui, Barlad, Tecuci, Braila, Galati. Tg Neamt,Pt Neamt, Borsec, Toplita, Reghin, TG Mures, Ludus, TurdaCluj, Huedin, Alesd, Oradea . Brasov, Codlea, Fagaras, Sibiu, Sebes, DevaAlba iulia,Teius, Aiud, OradeaII. Bistrita, Dej ,ClujTurda, Aiud, Alba Iulia,Sebes,Orastie BrasovSibiuBucurestiPloiestiRamnicu Valcea, Babeni, Craiova, Filiasi, Turceni,Pesteana, Balteni, Rovinari, Targu JIU, Bumbesti Sadu,Petrosani,Drobeta Turnu Severin, Hateg, Calan, Simeria, Deva, Savarsin,Timisoara, Lipova ,Arad.
Toti pasagerii imbarcati pe cursa de transport autocar Romania Grimsby vor servi gratuit o masa calda pe traseu.

Transport persoane Romania Grimsby

Siguranta, confort si ieftin, acestea sunt atributele principale ale serviciului de transport persoane Romania Grimsby pe care noi il organizam. Pasagerii nostri calatoresc cu autocare Setra, Mercedes si Scania Irizar echipate potrivit distantelor mari: sistem de aer conditionat, audio-video, frigider, spatiu interior pentru bagajele de mana, scaune rabatabile pentru dormit prevazute cu suport lombar, masute individuale, toaleta ecologica etc. Cu transport persoane Romania Grimsby veti putea opta chiar si pentru transportul la adresa dorita.

Cursa autocar Romania Grimsby

Asiguram cate o cursa autocar Romania Grimsby in fiecare zi de Luni, Joi si Sambata, in fiecare saptamana. Detalii cu privire la locurile de plecare, ora imbarcarii,  pretul biletelor, veti afla contactandu-ne telefonic sau in scris – pe site puteti gasi ambele modalitati de contact. Optand pentru o cursa autocar Romania Grimsby, veti face o investitie buna atat din punct de vedere material cat si din punct de vedere al sigurantei si confortului dvs.

Bilete autocar Romania Grimsby

Pretul pentru bilete autocar Romania Grimsby ofera posibilitatea de a lua cu dvs. un bagaj voluminos, de aproximativ 50 kg, repartizat in doua genti de voiaj. De asemenea, cumparand  bilete autocar Romania Grimsby pentru copiii de pana in 10 ani veti primi reduceri de pret: 10 % din pretul biletului pentru copiii de 2-10 ani si 50% din costul biletului pentru copiii de pana in 2 ani pe care insotitorii ii vor tine in brate pe parcursul calatoriei.

anglia autocar

germania autocar