Transport cu autocarul Romania Harlow

romania harlow

Transport persoane Romania Harlow

Transport persoane Romania Harlow face parte din oferta noastra de transport international pe care o organizam in fiecare zi din saptamana catre numeroase orase din Europa. Harlow este un oras din Anglia ce ofera numeroase oportunitati de angajare in industrie. De asemenea, Harlow este unul dintre cele mai originale orase noi din UK, proiectat de un renumit arhitect in asa fel incat sa respecte si sa completeze peisajul natural. Acesta este situat la granita Essex/Hertfordshire.

Catre acest oras oraganizam curse de transport in fiecare saptamana, in zilele de Luni, Joi si Sambata din orasele: Roman, Bacau, Adjud, Focsani, Buzau, Bucuresti, Ploiesti, Botosani, Falticeni, Suceava, Botosani, Vaslui, Barlad, Tecuci, Braila, Galati, Targu Neamt, Piatra Neamt, Borsec, Toplita, Reghin, Targu Mures, Ludus, Turda, Cluj, Huedin, Alesd, Oradea, Brasov, Codlea, Fagaras, Sibiu, Sebes, Deva, Alba Iulia, Teius, Aiud, Oradea; II. Bistrita, Dej, Cluj, Turda, Aiud, Alba Iulia, Sebes, Orastie, Brasov, Sibiu, Bucuresti, Ploiesti, Ramnicu Valcea, Babeni, Craiova, Filiasi, Turceni, Pesteana, Balteni, Rovinari, Targu Jiu, Bumbesti, Sadu, Petrosani, Drobeta Turnu Severin, Hateg, Calan, Simeria, Hunedoara, Deva, Savarsin, Timisoara, Lipova, Arad.

In mod similar altor curse de transport international, la Transport persoane Romania Harlow asiguram o masa calda, pe care o vor servi gratuit toti pasagerii.

Transport autocar Romania Harlow

Serviciul de transport autocar Romania Harlow este organizat cu toata responsabilitatea, altfel incat sa asigure confortul necesar pasagerilor si o calatorie sigura pana la destinatie. Pasagerii vor calatori cu autocare de ultima generatie Setra, Mercesdes sau Scania Irizar. Astfel de autocare sunt echipate corespunzator distantelor mari, ce pot fi de mii de kilometri. Cu transport autocar Romania Harlow puteti ajunge chiar si la adresa dorita daca va doriti aceasta optiune.

Cursa autocar Romania Harlow

Orice cursa autocar Romania Harlow este atat de ieftina incat si-o poate permite oricine. Plecand din mai multe orase saptamani, de trei ori pe saptamana (Luni, Joi si Sambata), aceste curse de transport ofera flexibilitate programului pe care il aveti. Pentru orice informatie cu privire la cursa autocar Romania Harlow, ne puteti suna la numerele de telefon de pe site.

Bilete autocar Romania Harlow

Dupa cum am mai spus, pretul pentru bilete autocar Romania Harlow este accesibil oricui. Se fac si reduceri! Este situatia copiilor de pana la 10 ani pentru care se fac reduceri de 10 % (2-10 ani), respeciv 50% (de pana la 2 ani).

Cumparand bilete autocar Romania Harlow veti putea transporta la cala 50 kg bagaj (in doua genti de voiaj).


anglia autocar

germania autocar