romania herning

Transport persoane Romania - Herning cu autocare

Pentru a rezerva un transport persoane Romania - Herning  direct la adresa dorita cu autocare si microbuze accesati  rubrica contact. Curse autocar microbuz  Romania - Herning , Danemarca cu plecare din Romania in zilele de Marti, Joi din orasele : Buzau, BucurestiPloiesti. Botosani, Falticeni, Suceava, Botosani,Vaslui, Barlad, Tecuci, Braila, Galati. Tg Neamt,Pt Neamt, Borsec, Toplita, Reghin, TG Mures, Ludus, TurdaCluj, Huedin, Alesd, Oradea . Brasov, Codlea, Fagaras, Sibiu, Sebes, DevaAlba iulia,Teius, Aiud, OradeaII. Bistrita, Dej ,Cluj, Turda, Aiud, Alba Iulia,Sebes,Orastie Brasov, Sibiu, BucurestiPloiesti, Ramnicu Valcea, Babeni, Craiova, Filiasi, Turceni,Pesteana, Balteni, Rovinari, Targu JIU, Bumbesti Sadu,Petrosani,Drobeta Turnu Severin, Hateg, Calan, Simeria, Deva, Savarsin,Timisoara, Lipova ,Arad


Am deschis o noua linie de transport cu autocar si microbuz Romania Herning.Firma de transport persoane Ester Tours, pune la dispozitia turistilor, persoanelor aflate in interes de serviciu si persoanelor care doresc sa isi viziteze familia in Herning , curse regulate cu plecare din Romania . Cele doua curse de autocar Romania – Herning se realizeaza cu autocare moderne Mercedes ,Setra de 3 si 4 stele in conditii de maxima siguranta si confort.


Curse regulate pentru  transportul de persoane  Herning, Danemarca din aprope toata Romania  .Obiectul principal de activitate transportul international de persoane si colete. Oferim servicii de calitate la cele mai mici preturi pentru toate cursele internationale Romania - Herning. Fie ca doresti sa vizitezi Herning sau te afli intr-o deplasare de afaceri , agentia de transport international Ester Tours, iti ofera sansa de a calatori cu autocarul si microbuzul in conditii de maxima siguranta spre Herning la preturi promotionale .


Pretul uni bilet de autocar Romania Herning este de 150  euro persoana. Grupurile de persoane care calatoresc pe traseul Romania Herning beneficiaza de reduceri importante, copii intre 0-2 ani beneficiaza de bilet gratuit, iar intre 2- 10 ani au 20 E reducere din pretul biletului pentu o calatorie, . In pretul biletului sunt incluse ca bagaje trei geamantane care se vor depozita in interiorul remorcii pentru bagaje al autocarului, precum si bagajul de mana care poate fi luat in interiorul microbuzului sau autocarului.


danemarca autocar

germania autocar