romania kolding

Transport persoane Romania  Kolding cu autocar

Datorita curselor de transport persoane Romania Kolding , punem la dispozitia turistilor,persoanelor aflate in interes de serviciu, persoanelor care doresc sa isi viziteze familia in Danemarca, curse regulate cu autocarul  din Romania in Kolding.
In pretul biletului de autocar spre Kolding Danemarca, va este oferita o masa calda pe traseu plus 50 kg de bagaj.


Cele doua curse de transport persoane Romania  Kolding si Kolding  Romania se realizeaza in zilele de Marti , Joi direct la ADRESA dorita de client.

Transportul Romania Kolding se face cu autocare moderne in conditii de maxim siguranta si confort din orasele : I.Roman, Bacau, Adjud,Focsani, Buzau, BucurestiPloiesti. Botosani, Falticeni, Suceava, Botosani,Vaslui, Barlad, Tecuci, Braila, Galati. Tg Neamt,Pt Neamt, Borsec, Toplita, Reghin, TG Mures, Ludus, TurdaCluj, Huedin, Alesd, Oradea . Brasov, Codlea, Fagaras, Sibiu, Sebes, DevaAlba iulia,Teius, Aiud, OradeaII. Bistrita, Dej ,Cluj, Turda, Aiud, Alba Iulia,Sebes,Orastie Brasov, Sibiu, BucurestiPloiesti, Ramnicu Valcea, Babeni, Craiova, Filiasi, Turceni,Pesteana, Balteni, Rovinari, Targu JIU, Bumbesti Sadu,Petrosani,Drobeta Turnu Severin, Hateg, Calan, Simeria, Deva, Savarsin,Timisoara, Lipova ,Arad.

REDUCERI : Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri importante, copiii pana in 2 ani, beneficeaza de bilet de autocar gratuit spre Kolding, iar intre 2 si 10 ani beneficeaza de 20 E reducere din pretul biletului de autocar .În pretul biletului mai sunt incluse Gratuit ca bagaje doua geamantane in limita de maxim 50 kg care se vor depozita in compartimentul pentru bagaje al autocarului, precum si bagajul de mana care poate fi luat in interiorul autocarului.


danemarca autocar

germania autocar