Transport persoane Romania Lancaster

romania lancaster

Transport persoane Romania Lancaster

Sa programezi o calatorie internationala presupune sa cauti organizatori cu experienta pe piata transporturilor, la fel se procedeaza si pentru transport persoane Romania Lancaster, un serviciu pe care noi il oferim in cele mai bune conditii.

Orasul Lancaster este situat in regiunea North West, Anglia, si catre acesta organizam curse regulate, de trei ori pe saptamana, in zilele de Luni, Joi si Sambata, din orasele: I. Roman, Bacau, Adjud, Focsani, Buzau, Bucuresti, Ploiesti, Botosani, Falticeni, Suceava, Botosani, Vaslui, Barlad, Tecuci, Braila, Galati, Targu Neamt, Piatra Neamt, Borsec, Toplita, Reghin, Targu Mures, Ludus, Turda, Cluj, Huedin, Alesd, Oradea, Brasov, Codlea, Fagaras, Sibiu, Sebes, Deva, Alba Iulia, Teius, Aiud, Oradea; II.  Bistrita, Dej, Cluj, Turda, Aiud, Alba Iulia, Sebes, Orastie, Brasov, Sibiu, Bucuresti, Ploiesti, Ramnicu Valcea, Babeni, Craiova, Filiasi, Turceni, Pesteana, Balteni, Rovinari, Targu Jiu, Bumbesti, Sadu, Petrosani, Drobeta Turnu Severin, Hateg, Calan, Simeria, Deva, Savarsin, Timisoara, Lipova, Arad.

In  cadrul serviciului de transport persoane Romania Lancaster oferim si o masa calda pe traseu!

Transport autocar Romania Lancaster

Serviciul transport autocar Romania Lancaster se detaseaza de alte alternative de transport prin faptul ca este mai ieftin si mai confortabil. Daca il comparam cu transportul cu avionul, pretul unui bilet de autocar pe care nu trebuie sa il rezervi cu luni inainte de calatorie, este mult mai mic. Pe de alta parte, optand sa calatoresti cu masina personala va trebui sa iei in calcul pretul mare al combustibilului necesar. In plus de astea, transport autocar Romania Lancaster te poate lasa chiar si la adresa solicitata si iti asigura o calatorie relaxata, ceea ce diferentiaza acest mijloc de transport de avion si de masina parsonala – pe de o parte avionul nu te poate lasa la poarta casei iar  pe de alta parte, sa sofezi mii de km nu este deloc usor.
Acest serviciu va este asigurat de autocare moderne, pregatite sa parcurga cu bine distante lungi, precum Setra, Mercedes sau Scania Irizar.

Cursa autocar Romania Lancaster

Pentru orice cursa autocar Romania Lancaster aveti nevoie de informatii suplimentare, pe care le puteti afla sunand la numerele de telefon afisate pe site. In acest fel veti putea afla locul din care va imbarcati din orasul dvs., ora la care se pleaca spre Lancaster, pretul biletelor si traseul pe care il veti parcurge.
Retineti insa ca organizam saptamanal, cate o cursa autocar Romania Lancaster in fiecare zi de Luni, Joi si Sambata.

Bilete autocar Romania Lancaster

Prin noi, oricine poate achizitina ieftin bilete autocar Romania Lancaster.
Oferim reducere la achizitionarea de bilete autocar Romania Lancaster pentru copii: 10% pentru 2-10 ani si 50% pentru copiii de pana la 2 ani.
Un bagaj de maxim 45 de kg poate fi transportat fara cost suplimentar la cala.


anglia autocar

germania autocar

Transport international persoane

Rezervare transport prin whats app