Transport cu autocarul Romania Londra - Ester tours

romania londra

Transport persoane Romania Londra, Anglia

Curse internationale de transport persoane Romania Londra, Anglia. Pentru a rezerva un bilet de autocar pe ruta Romania Londra apeleaza cu incredere la firma noastra de transport persoane international, Romania Anglia.

Iti  oferim si transport persoane Romania Londra cu autocar si microbuz care te duc in siguranta si confort pana la Adresa dorita din Londra ,Anglia, in zilele de Luni, Miercuri, Joi, Vineri si Sambata din : Roman,Bacau,Adjud,Focsani,Buzau,Bucuresti,Ploiesti.Botosani,Falticeni, SuceavaBotosani,Vaslui, Barlad, Tecuci, Braila, Galati. Tg Neamt,Pt Neamt, Borsec, Toplita, Reghin, Tg. Mures, Ludus, TurdaCluj, Huedin, Alesd, Oradea . Brasov, Codlea, Fagaras, Sibiu, Sebes, DevaAlba Iulia,Teius, Aiud, Oradea.
II.Bistrita,Dej,Cluj,Turda,Aiud,AlbaIulia,Sebes,Orastie BrasovSibiuBucurestiPloiestiRamnicu Valcea, Babeni, Craiova, Filiasi, Turceni,Pesteana, Balteni, Rovinari, Targu Jiu, Bumbesti Sadu,Petrosani,Drobeta Turnu Severin, Hateg, Calan, Simeria, Deva, Savarsin,Timisoara, Lipova, Arad.

Am deschis o noua cursa de transport cu autocarul  Romania in Londra pana la Domiciliul solicitat de client din Londra, Anglia si  in ziua de Marti din Romania.Transportul din Romania in Londra se face cu autocare si microbuze moderne . Super Oferta  la  biletele de autocar  Romania Londra la preturi avantajoase pentru ambele curse de autocar  Romania Anglia, Londra Romania .


Transportam persoane si colete pe ruta Romania  Londra, Anglia   direct pana ACASA . Cursa de transport cu autocarul din Anglia, Londra  spre Romania se efectueaza in zilele de   Vineri si Duminica .

Conditii Transport persoane Romania Londra 

Pasagerii nostrii se obliga sa respecte Conditiile Generale de Transport si prevederile in vigoare ale Legii Transporturilor din Romania si a celorlalte state prin care calatoresc, prevederile vamale, financiare si administrative, referitoare la persoana sa sau la bagajele sale. 
- Biletul de transport persoane Romania  Londra achizitionat este nominal si nu poate fi transmis unei alte persoane. 
- Orice modificare a datei de calatorie trebuie anuntata la agentia de unde a fost cumparat biletul .
-Valabilitatea biletelor de transport persoane Romania Londra, dus – intors, incepe cu data plecarii in calatorie inscrisa pe bilet . 
- Bagajele de mana trebuie depozitate pe tot parcursul transportului in spatiile speciale din autocar, nu sub scaune sau pe intervalul dintre ele. 
- Fiecare calator pe ruta Romania Londra are dreptul la doua bagaje cu masa totala  40 Kg.
- Calatorul trebuie sa se prezinte la imbarcarea in autocar cu 30 minute inainte de plecare.

Daca optati pentru a rezerva bilet autocar pe ruta Romania   Londra, Anglia rapid si simplu, atat telefonic cat si prin intermediul formularului de Rezervari si te contactam noi indiferent ca esti in Romania sau in Anglia !


anglia autocar

germania autocar