Transport cu autocarul Romania Middlesbrough

romania middlesbrough

Transport persoane Romania Middlesbrough

Transport persoane Romania Middlesbrough este un serviciu pe care noi il asiguram in zilele de Luni, Joi si Sambata din fiecare saptamana. Middlesbrough este un oraș situat în regiunea North East England in care multi romani au emigrat pentru a munci. La acestia ne-am gandit cand am organizat trei curse pe saptamana deoarece am constientizat ca in acest fel pot castiga timp pretios alaturi de familii atunci cand vin in tara.

Pentru transport persoane Romania Middlesbrough pasagerii se pot imbarca din orasele Roman, Bacau, Adjud, Focsani, Buzau, Bucuresti, Ploiesti, Botosani, Falticeni, Suceava, Botosani, Vaslui, Barlad, Tecuci, Braila, Galati, Targu Neamt, Piatra Neamt, Borsec, Toplita, Reghin, Targu Mures, Ludus, Turda, Cluj, Huedin, Alesd, Oradea, Brasov, Codlea, Fagaras, Sibiu, Sebes, Deva, Alba Iulia, Teius, Aiud, Oradea; II. Bistrita, Dej, Cluj, Turda, Aiud, Alba Iulia, Sebes, Orastie, Brasov, Sibiu, Bucuresti, Ploiesti, Ramnicu Valcea, Babeni, Craiova, Filiasi, Turceni, Pesteana, Balteni, Rovinari, Targu Jiu, Bumbesti, Sadu, Petrosani, Drobeta Turnu Severin, Hateg, Calan, Simeria, Deva, Savarsin, Timisoara, Lipova, Arad.
In acest serviciu includem si o masa calda pe care o oferim gratuit, pe traseu, fiecarui pasager, indiferent de cursa de autocar pentru care a optat sa calatoreasca.

Transport autocar Romania Middlesbrough

De ce sa optezi pentru un serviciu de transport cu avionul sau pentru o calatorie cu masina personala cand ai la indemana transport autocar Romania Middlesbrough sigur, confortabil si ieftin? Veti calatori in autocare echipate potrivit distanelor mari, de mii de kilometri, cu sisteme climatronice, sisteme audio-video, scaune rabatabile cu cotiere, wc-uri ecologice, frigidere etc. Mai mult de atat, orice transport autocar Romania Middlesbrough va poate lasa chiar si la adresa dorita.

Cursa autocar Romania Middlesbrough

Repetam faptul ca organizam o cursa autocar Romania Middlesbrough in ziua de luni, o alta in ziua de joi si o alta in ziua de sambata, in fiecare saptamana. Imbarcarea se face din orasele mentionate anterior, la ora pe care o puteti afla sunand la unul din numerele de telefon afisate pe site. De asemenea, sunand la aceste numere de telefon veti putea afla orice alta informatie cu privire la cursa autocar Romania Middlesbrough dorita (pret pentru un bilet, traseu, locul de imbarcare etc).

Bilete autocar Romania Middlesbrough

Cand cumparati bilete autocar Romania Middlesbrough pentru copiii de pana la 2 ani, pe care in timpul calatoriei ii veti tine in brate, veti primi o reducere de 50% din costul biletului. Situatia este similara si pentru copiii de 2-10 ani, pentru care primiti o reducere de 10%.La achizitionarea de bilete autocar Romania Middlesbrough veti primi si garantia pentru transportul unui bagaj de 50 kg la cala.


anglia autocar

germania autocar

Transport international persoane

Rezervare transport prin whats app