Transport cu autocarul Romania Milton Keynes - Ester tours

romania Milton Keynes
Transportul persoane Romania  Milton Keynes - flota de autocare este pusa la dispozitia dvs. pentru transportul de persoane pe traseul Romania  Milton Keynes direct la ADRESA dorita.

Realizam transport cu autocar pe ruta Milton Keynes,  Anglia, cu plecare din Romania in zilele de Luni, Miercuri, Joi si Vineri  de pe ruteleI.Roman, Bacau ,Onesti, Adjud, Focsani ,Buzau . Botosani, Falticeni, Suceava, Tg Neamt, Pt Neamt. Vaslui, Barlad, Tecuci, Braila, Galati, Borsec, Toplita, Reghin, Tg Mure. Ploiesti, Bucuresti, Brasov, Fagaras, Sibiu, Sebes, Deva, Alba Iulia,Teius, Aiud,Turda, Cluj, Huedin, Alesd, Oradea.

Poza Transport cu autocarul Romania Milton  Keynes , Anglia

II. Bistrita, Dej, Cluj,Turda, Aiud, Alba Iulia, Sebes, Orastie. Sibiu, Ramnicu Valcea, Babeni, Bucuresti, Pitesti, Ganeasa, Bals, Craiova,Filiasi,Turceni, Pesteana, Balteni, Rovinari, Tg Jiu, Bumbesti Sadu, Petrosani, Hateg, Calan, Simeria, Deva, Savarsin, Lipova, Arad .
Transportul cu autocarul Romania Milton Keynes si Milton Keynes - Romania se realizeaza cu autocare moderne Mercedes ,Scania Irizar , Setra in conditii de maxima siguranta si confort. 

Transport persoane Romania  Milton  Keynes cu autocarul

Info Transport persoane Romania Milton  Keynes , Anglia Apeleaza la firma noastra de transport persoane, care va  ofera curse Romania Milton  Keynes care te duc in siguranta si confort pana la Adresa dorita din Milton  Keynes Anglia in zilele de MARTI si VINERI din  orasele: I.Roman,Bacau,Adjud,Focsani,Buzau,Bucuresti,Ploiesti.Botosani,Falticeni, Suceava, Botosani,Vaslui, Barlad, Tecuci, Braila, Galati. Tg Neamt,Pt Neamt, Borsec, Toplita, Reghin, TG Mures, Ludus, Turda, Cluj, Huedin, Alesd, Oradea . Brasov, Codlea, Fagaras, Sibiu, Sebes, Deva, Alba iulia,Teius, Aiud, Oradea.
II.Bistrita,Dej,Cluj,Turda,Aiud,AlbaIulia,Sebes,Orastie Brasov, Sibiu, Bucuresti, Ploiesti, Ramnicu Valcea, Babeni, Craiova, Filiasi, Turceni,Pesteana, Balteni, Rovinari, Targu JIU, Bumbesti Sadu,Petrosani,Drobeta Turnu Severin, Hateg, Calan, Simeria, Deva, Savarsin,Timisoara, Lipova ,Arad.

Am deschis o noua cursa de transport cu autocarul  Romania in Milton  Keynes pana la Domiciliu solicitat de client din Milton  Keynes si  in ziua de Mati si Vineri din Romania in Anglia.

Transportul din Romania in Milton  Keynes se face cu autocare si microbuze moderne . Super Oferta  la  biletele de autocar  Bucuresti Milton  Keynes la preturi avantajoase pentru ambele curse de autocar  Romania Anglia Milton  Keynes .Transportam persoane si colete pe ruta Romania  Anglia Milton  Keynes  direct pana acasa  .Cursa de transport cu autocarul din Milton  Keynes  spre Romania se efectueaza in zilele de VINERI si DUMINICA .

Conditii Transport persoane Romania Milton  Keynes 

Pasagerii nostrii se obliga sa respecte Conditiile Generale de Transport si prevederile in vigoare ale Legii Transporturilor din Romania si a celorlalte state prin care calatoresc, prevederile vamale, financiare si administrative, referitoare la persoana sa sau la bagajele sale.
- Biletul de transport persoane Romania  Milton  Keynes achizitionat este nominal si nu poate fi transmis unei alte persoane.
- Orice modificare a datei de calatorie trebuie anuntata la agentia de unde a fost cumparat biletul .
-Valabilitatea biletelor de transport persoane Romania Milton  Keynes dus-intors incepe cu data plecarii in calatorie inscrisa pe bilet .
- Bagajele de mana trebuie depozitate pe tot parcursul transportului in spatiile speciale din autocar, nu sub scaune sau pe intervalul dintre ele.
- Fiecare calator pe ruta Romania Milton  Keynes are dreptul la doua bagaje  50 Kg
- Calatorul trebuie sa se prezite la imbarcarea in autocar cu 30 minute inaite de plecare.


anglia autocar

germania autocar

Transport international persoane

Rezervare transport prin whats app