Transport cu autocarul Romania Newcastle

romania newcastle

Transport persoane Romania Newcastle

Newcastle este un oras deosebit de frumos situat in Anglia, in care, cu transport persoane Romania Newcastle, puteti ajunge pentru a-l vizita, de exemplu. Catre acest oras organizam trei curse de transport pe saptamana, in zilele de Luni, Joi si Sambata. Imbarcarile se fac din orasele Roman, Bacau, Adjud, Focsani, Buzau, Bucuresti, Ploiesti, Botosani, Falticeni, Suceava, Botosani, Vaslui, Barlad, Tecuci, Braila, Galati, Targu Neamt, Piatra Neamt, Borsec, Toplita, Reghin, Targu Mures, Ludus, Turda, Cluj, Huedin, Alesd, Oradea, Brasov, Codlea, Fagaras, Sibiu, Sebes, Deva, Alba Iulia, Teius, Aiud, Oradea; II. Bistrita, Dej, Cluj, Turda, Aiud, Alba Iulia, Sebes, Orastie, Brasov, Sibiu, Bucuresti, Ploiesti, Ramnicu Valcea, Babeni, Craiova, Filiasi, Turceni, Pesteana, Balteni, Rovinari, Targu Jiu, Bumbesti, Sadu, Petrosani, Drobeta Turnu Severin, Hateg, Calan, Simeria, Deva, Savarsin, Timisoara, Lipova, Arad.

Transport persoane Romania Newcastle este un serviciu ce include si oferirerea unei mese calde pe traseu, pentru care nu pasagerii platesc.

 Transport autocar Romania Newcastle

Transport autocar Romania Newcastle face parte din oferta bogata de curse internationale pe care le organizam in fiecare saptamana. Dat fiind faptul ca din orice oras mentionat anterior ati pleca se vor parcurge mii de kilometri pana la Newcastle (de exemplu de la Bucuresti pana la Newcastle sunt peste 2900 km, iar de la Hateg veti parcurge peste 2600 km), se calatoreste cu autocare de trei sau patru stele, modern dotate din punct de vedere tehnic si al confortului, precum Mercedes, Setra si Scania Irizar.
Cu serviciul de transport autocar Romania Newcastle veti putea ajunge chiar si la adresa dorita, stabilind acest aspect la plecare.

Cursa autocar Romania Newcastle

Orice cursa autocar Romania Newcastle pentru care optati – fie ca este cea de luni, de joi sau de sambata – indeplineste aceeasi parametri: este sigura, ieftina si confortabila. Pe site veti gasi doua numere de telefon la care va rugam sa sunati pentru a afla ora de imbarcare, locul de plecare, costul biletului, pentru cursa autocar Romania Newcastle cu care ati decis sa calatoriti.

Bilete autocar Romania Newcastle

Pretul pentru bilete autocar Romania Newcastle nu este mare si, din acest motiv, si-l poate permite oricine. Se acorda 10% reducere pentru copiii de 2-10 ani si 50% reducere pentru copiii de pana la 2 ani ce vor calatori tinuti in brate de catre insotitori.
De asemenea, pretul pentru bilete autocar Romania Newcastle include si transportul gratuit la cala a 50 kilograme bagaj, repartizat in doua genti de voiaj.


anglia autocar

germania autocar

Transport international persoane

Rezervare transport prin whats app