Transport cu autocarul Romania Newport

romania newport

Transport persoane Romania Newport

Sa calatoresti din Romania intr-o alta tara europeana presupune sa gasesti transportorul cel mai sigur si cel mai ieftin, acest lucru este valabil si pentru transport persoane Romania Newport.  

Noi organizam astfel de curse de trei ori pe saptamana in zilele de Luni, Joi si Sambata, cu plecare din orasele: I. Roman, Bacau, Adjud, Focsani, Buzau, Bucuresti, Ploiesti, Botosani, Falticeni, Suceava, Botosani, Vaslui, Barlad, Tecuci, Braila, Galati, Targu Neamt, Piatra Neamt, Borsec, Toplita, Reghin, Targu Mures, Ludus, Turda, Cluj, Huedin, Alesd, Oradea, Brasov, Codlea, Fagaras, Sibiu, Sebes, Deva, Alba Iulia, Teius, Aiud, Oradea; II.  Bistrita, Dej, Cluj, Turda, Aiud, Alba Iulia, Sebes, Orastie, Brasov, Sibiu, Bucuresti, Ploiesti, Ramnicu Valcea, Babeni, Craiova, Filiasi, Turceni, Pesteana, Balteni, Rovinari, Targu Jiu, Bumbesti, Sadu, Petrosani, Drobeta Turnu Severin, Hateg, Calan, Simeria, Deva, Savarsin, Timisoara, Lipova, Arad.

La serviciul de transport persoane Romania Newport includem si anumite facilitati pentru pasagerii nostri. Astfel: pe traseu se primeste gratuit o masa calda; copiii, in functie de varsta pe care o au, primesc reduceri la achizitionarea biletului; se asigura transportul unui bagaj voluminos la cala autocarului.

Transport autocar Romania Newport

Va punem la dispozitie transport autocar Romania Newport cu autocare modern utilate care sa asigura confortul necesar parcurgerii unor distante mari, de mii de km. Setra, Mercedes sau Scania Irizar va vor transporta in siguranta chiar la domiciliul din Newport daca va doriti acest lucru, indiferent de orasul din Romania din care porniti la drum. Pentru transport autocar Romania Newport se pun la dispozitia pasagerilor autocare de ultima generatie dotate cu toaleta ecologica,  scaune rabatabile cu cotiera,  masuta si suport picioare, sisteme audio-vizite etc.

Cursa autocar Romania Newport

Indiferent de orasul din care va imbarcati in cursa autocar Romania Newport aveti optiunea de a alege una din zilele Luni, Joi sau Sambata. In felul acesta va puteti organiza programul dupa cum va doriti. De exemplu, de ce sa plecati in Newport daca mai puteti sta alaturi de familia din Romania pana sambata? Pentru detalii cu privire la ora de plecare si locul de plecare din orasele mentionate anterior va puteti informa sunand la numerele de telefon afisate la noi pe site. De asemenea informatii cu privire la cursa autocar Romania Newport dorita puteti afla completand formularul online de pe site.

Bilete autocar Romania Newport

Atunci cand cumparati bilete autocar Romania Newport pentru copii  cu varsta de 2-10 ani, veti primi 10% reducere din valoarea acestuia. De asemenea, reducere veti primi si atunci cand cumparati un bilet pentru un copil mai mic de 2 ani pe care in timpul calatoriei il veti tine in brate – in acest caz reducerea este de 50% din valoarea biletului. In plus, cumparand bilete autocar Romania Newport veti avea posibilitatea de a transporta un bagaj voluminos la cala autocarului.


anglia autocar

germania autocar