romania odense

Transport persoane Romania - Odense cu autocare

Transport persoane Romania - Odense cu autocare si microbuze moderne direct la adresa dorita .

Curse autocar microbuz  Romania - Odense , Danemarca cu plecare din Romania in zilele de Marti, Joi din orasele : Buzau, BucurestiPloiesti. Botosani, Falticeni, Suceava, Botosani,Vaslui, Barlad, Tecuci, Braila, Galati. Tg Neamt,Pt Neamt, Borsec, Toplita, Reghin, TG Mures, Ludus, TurdaCluj, Huedin, Alesd, Oradea . Brasov, Codlea, Fagaras, Sibiu, Sebes, DevaAlba iulia,Teius, Aiud, OradeaII. Bistrita, Dej ,Cluj, Turda, Aiud, Alba Iulia,Sebes,Orastie Brasov, Sibiu, BucurestiPloiesti, Ramnicu Valcea, Babeni, Craiova, Filiasi, Turceni,Pesteana, Balteni, Rovinari, Targu JIU, Bumbesti Sadu,Petrosani,Drobeta Turnu Severin, Hateg, Calan, Simeria, Deva, Savarsin,Timisoara, Lipova ,Arad.


Transport autocar Romania Odense.Firma de transport persoane Ester Tours, pune la dispozitia turistilor, persoanelor aflate in interes de serviciu si persoanelor care doresc sa isi viziteze familia in Odense , curse regulate cu plecare din Romania . Cele doua curse de autocar persoane Romania – Odense se realizeaza cu autocare moderne Mercedes ,Setra de 3 si 4 stele in conditii de maxima siguranta si confort.


Cursa de autocar pentru transport persoane Romania Odense are ca obiect principal de activitate transportul international de persoane si colete. Oferim servicii de calitate la cele mai mici preturi pentru toate cursele internationale Romania - Odense. Fie ca doresti sa vizitezi Odense sau te afli intr-o deplasare de afaceri , agentia de transport international Ester Tours, iti ofera sansa de a calatori cu autocarul in conditii de maxima siguranta spre Odense la preturi promotionale .Pretul uni bilet de autocar Romania Odense este de 150  euro persoana. Grupurile de persoane care calatoresc pe traseul Romania Odense beneficiaza de reduceri importante, copii intre 0-2 ani beneficiaza de bilet gratuit, iar intre 2- 10 ani au 20 E reducere din pretul biletului pentu o calatorie, . In pretul biletului sunt incluse ca bagaje trei geamantane care se vor depozita in interiorul remorcii pentru bagaje al autocarului, precum si bagajul de mana care poate fi luat in interiorul microbuzului sau autocarului.


danemarca autocar

germania autocar