Transport cu autocarul Romania Oxford - Ester tours

romania oxford

Transport persoane Romania Oxford, Anglia

Info Transport persoane Romania Oxford, Anglia. Apeleaza cu incredere la firma noastra de transport international  persoane, Romania Anglia. Iti  oferim curse  de autocar si microbuz Romania Oxford care te duc in siguranta si confort pana la Adresa dorita din Oxford ,Anglia,  in zilele de Marti si Vineri din Romania :  I.Roman, Bacau, Adjud, Focsani, Buzau, BucurestiPloiestiBotosani, Falticeni, SuceavaBotosani,Vaslui, Barlad, Tecuci, Braila, Galati. Tg Neamt,Pt Neamt, Borsec, Toplita ,

Poza transport persoane Romania Oxford, Anglia

Reghin, Tg. Mures, Ludus, TurdaCluj, Huedin, Alesd, Oradea . Brasov, Codlea, Fagaras, Sibiu, Sebes, DevaAlba Iulia,Teius, Aiud, Oradea.
II.Bistrita,Dej,Cluj,Turda,Aiud,AlbaIulia,Sebes,Orastie BrasovSibiuBucurestiPloiestiRamnicu Valcea, Babeni, Craiova, Filiasi, Turceni,Pesteana, Balteni, Rovinari, Targu Jiu, Bumbesti Sadu,Petrosani,Drobeta Turnu Severin, Hateg, Calan, Simeria, Deva, Savarsin,Timisoara, Lipova, Arad.

Am deschis o noua cursa de transport cu autocarul  Romania in Oxford pana la Domiciliul solicitat de client din Oxford, Anglia si  in ziua de Marti din Romania.Transportul din Romania in Oxford se face cu autocare si microbuze moderne . Super Oferta  la  biletele de autocar  Romania Oxford la preturi avantajoase pentru ambele curse de autocar  Romania Anglia Oxford .

Transportam persoane si colete pe ruta Romania  Oxford, Anglia   direct pana ACASA . Cursa de transport cu autocarul din Anglia, Oxford  spre Romania se efectueaza in zilele de   Vineri si Duminica .

Conditii Transport persoane Romania Oxford 

Pasagerii nostrii se obliga sa respecte Conditiile Generale de Transport si prevederile in vigoare ale Legii Transporturilor din Romania si a celorlalte state prin care calatoresc, prevederile vamale, financiare si administrative, referitoare la persoana sa sau la bagajele sale. 
- Biletul de transport persoane Romania  Oxford achizitionat este nominal si nu poate fi transmis unei alte persoane. 
- Orice modificare a datei de calatorie trebuie anuntata la agentia de unde a fost cumparat biletul .
-Valabilitatea biletelor de transport persoane Romania Oxford, dus – intors, incepe cu data plecarii in calatorie inscrisa pe bilet . 
- Bagajele de mana trebuie depozitate pe tot parcursul transportului in spatiile speciale din autocar, nu sub scaune sau pe intervalul dintre ele. 
- Fiecare calator pe ruta Romania Oxford are dreptul la doua bagaje cu masa totala  50 Kg.
- Calatorul trebuie sa se prezinte la imbarcarea in autocar cu 30 minute inainte de plecare.

Daca optati pentru a rezerva bilet autocar pe ruta Romania   Oxford, Anglia rapid si simplu, atat telefonic cat si prin intermediul formularului de Rezervari si te contactam noi indiferent ca esti in Romania sau in Anglia !


 

anglia autocar

germania autocar