Transport cu autocarul Romania Portsmouth

romania portsmouth

Transport autocar Romania Portsmouth

In zilele de Luni, Joi si Sambata, in fiecare saptamana, organizam transport autocar Romania Portsmouth cu plecare din orasele: I. Roman, Bacau, Adjud, Focsani, Buzau, Bucuresti, Ploiesti, Botosani, Falticeni, Suceava, Botosani, Vaslui, Barlad, Tecuci, Braila, Galati, Targu Neamt, Piatra Neamt, Borsec, Toplita, Reghin, Targu Mures, Ludus, Turda, Cluj, Huedin, Alesd, Oradea, Brasov, Codlea, Fagaras, Sibiu, Sebes, Deva, Alba Iulia, Teius, Aiud, Oradea; II.  Bistrita, Dej, Cluj, Turda, Aiud, Alba Iulia, Sebes, Orastie, Brasov, Sibiu, Bucuresti, Ploiesti, Ramnicu Valcea, Babeni, Craiova, Filiasi, Turceni, Pesteana, Balteni, Rovinari, Targu Jiu, Bumbesti, Sadu, Petrosani, Drobeta Turnu Severin, Hateg, Calan, Simeria, Deva, Savarsin, Timisoara, Lipova, Arad.

Portsmouth este un frumos oras din Marea Britanie cu cel mai important port pe care Regatul Unit il are. Indiferent de orasul din Romania din care plecati veti parcurge o distanta considerabila, exprimata in mii de km, pentru a ajunge la destinatie. Acesta este motivul pentru care ne-am gandit sa includem o masa oferita gratuit pe traseu in costul serviciului de transport autocar Romania Portsmouth

Transport persoane Romania Portsmouth

Serviciul de transport persoane Romania Portsmouth este asigurat de autocare de 3 si 4 stele, modern utilate. Setra, Mercedes si Scania Irizar sunt autocare dotate cu sisteme audio-video, scaune confortabile in care se poate dormi dat fiind ca sunt rabatabile, toatele ecologice, sisteme de ventilatie etc. In plus, serviciul de transport persoane Romania Portsmouth este asigurat de echipaje cu experienta, care cunosc bine traseele calatorie si normele de circulatie in UE, astfel incat sa poata evita orice incident neplacut.

Cursa autocar Romania Portsmouth

Cu orice cursa autocar Romania Portsmouth puteti ajunge chiar si la adresa dorita pe care o solicitati. Pentru stabilirea unor detalii cu privire la calatorie precum, ore de plecare, locul in care se face imbarcarea in orasul care va intereseaza din cele mentionate in prima parte a articolului ne puteti suna la unul din numerele de telefon afisate pe site sau puteti completa formularul online. Retineti ca zilele in care puteti alege pentru plecare o cursa autocar Romania Portsmouth sunt: Luni, Joi si Vineri.

Bilete autocar Romania Portsmouth

Cand cumparati bilete autocar Romania Portsmouth veti primi reducere pentru copiii de pana la 10 ani dupa cum urmeaza: pentru copiii de pana la 2 ani care in timpul calatoriei vor fi tinuti in brate de catre insotitori, reducerea din costul biletului este de 50%; pentru copiii cu varste cuprinse intre 2 si 10 ani, reducerea este de 10% din valoarea biletului. In plus, cumparand bilete autocar Romania Portsmouth nu va trebui sa platiti suplimentar pentru transportul bagajelor. In cala autocarului poate fi transportat un bagaj de maxim 45 de kg/persoana.


anglia autocar

germania autocar

Transport international persoane

Rezervare transport prin whats app