Transport cu autocarul Romania Salisbury

romania salisbury

Transport autocar Romania Salisbury

Cu serviciul de transport autocar Romania Salisbury, veti putea ajunge in orasul cunoscut sub numele de "oras in mediul rural". Salisbury este inconjurat de un peisaj atat de tipic englezesc incat este aproape prea frumos ca sa fie adevarat. Acest oras a fost inclus de Lonely Planet in Top 10 orase de vizitat in 2015.

Noi va asiguram transport autocar Romania Salisbury in zilele de Luni, Joi si Sambata, cu imbarcare din orasele: I. Roman, Bacau, Adjud, Focsani, Buzau, Bucuresti, Ploiesti, Botosani, Falticeni, Suceava, Botosani, Vaslui, Barlad, Tecuci, Braila, Galati, Targu Neamt, Piatra Neamt, Borsec, Toplita, Reghin, Targu Mures, Ludus, Turda, Cluj, Huedin, Alesd, Oradea, Brasov, Codlea, Fagaras, Sibiu, Sebes, Deva, Alba Iulia, Teius, Aiud, Oradea; II.  Bistrita, Dej, Cluj, Turda, Aiud, Alba Iulia, Sebes, Orastie, Brasov, Sibiu, Bucuresti, Ploiesti, Ramnicu Valcea, Babeni, Craiova, Filiasi, Turceni, Pesteana, Balteni, Rovinari, Targu Jiu, Bumbesti, Sadu, Petrosani, Drobeta Turnu Severin, Hateg, Calan, Simeria, Deva, Savarsin, Timisoara, Lipova, Arad.

Avand in vedere ca o asemenea calatorie implica multe ore de mers cu autocarul, ne-am gandit ca o masa calda oferita pe traseu va fi binevenita.

Transport persoane Romania Salisbury

Dupa cum stiti, in fiecare oras de peste granitele tarii in care se calatoreste cu autocarul, exista anumite locuri stabilite (le putem spune statii) in care pasagerii sunt debarcati, in cazul unui transport persoane Romania Salisbury veti putea ajunge chiar la adresa dorita daca solicitati acest lucru. Cursa de autocar pe acest traseu este asigurata de Setra, Mercedes sau Scania Irizar, masini bine echipate pentru a face fata cu succes calatoriilor pe distante mari. In concluzie, transport persoane Romania Salisbury este organizat in asa fel incat sa multumeasca fiecare pasager in parte.

Cursa autocar Romania Salisbury

Despre cursa autocar Romania Salisbury, indiferent de orasul din care pleaca, sau de zilele in care este organizata (Luni, Joi sau Sambata) va putem oferi informatii la numerele de telefon afisate pe site. In acest fel veti putea locul din care se face imbarcarea, ora de plecare, pretul biletelor de autocar si multe alte informatii. Cursa autocar Romania Salisbury intruneste trei calitati: este ieftina, comoda si sigura!

Bilete autocar Romania Salisbury

Pretul platit pentru bilete autocar Romania Salisbury este mic, in plus primti si reduceri pentru cele pentru copiii de pana la 10 ani – intre 10% si 50 % dupa caz. Astfel o reducere de 10% veti primi pentru copiii de 2-10 ani si de 50% pentru copiii mai mici de 2 ani.

Costul pentru bilete autocar Romania Salisbury include si transportul unui bagaj destul de consistent la cala.


anglia autocar

germania autocar

Transport international persoane

Rezervare transport prin whats app