Transport cu autocarul Romania Scarborough

romania scarborough

Transport autocar Romania Scarborough

Transport autocar Romania Scarborough este serviciul pentru care daca optati veti ajunge in siguranta intr-un oras situat pe coasta Marii Nordului din North Yorkshire, Anglia. Partea veche a orasului se afla in jurul portului si este protejata de un promontoriu stancos. Scarborough este cea mai mare statiune de vacanta de pe coasta Yorkshire. Economia orasului se bazeaza pe pescuit si industriile de servicii. Pe langa atractiile de litoral, Scarborough ofera imagini de panorama superbe, unul dintre castele cele mai impresionante din Anglia, Yorkshire, etc.

Pentru aceasta calatorie va puteti imbarca din orasele I.Roman, Bacau, Adjud, Focsani, Buzau, BucurestiPloiestiBotosani, Falticeni, SuceavaBotosani,Vaslui, Barlad, Tecuci, Braila, Galati. Tg Neamt,Pt Neamt, Borsec, Toplita, Reghin, TG Mures, Ludus, TurdaCluj, Huedin, Alesd, Oradea . Brasov, Codlea, Fagaras, Sibiu, Sebes, DevaAlba iulia,Teius, Aiud, OradeaII. Bistrita, Dej ,ClujTurda, Aiud, Alba Iulia,Sebes,Orastie BrasovSibiuBucurestiPloiestiRamnicu Valcea, Babeni, Craiova, Filiasi, Turceni,Pesteana, Balteni, Rovinari, Targu JIU, Bumbesti Sadu,Petrosani,Drobeta Turnu Severin, Hateg, Calan, Simeria, Deva, Savarsin,Timisoara, Lipova ,Arad. in zilele de Luni, Joi si Sambata, in fiecare saptamana.

Tuturor pasagerilor care calatoresc cu transport autocar Romania Scarborough le oferim oportunitatea de a servi gratuit o masa calda pe traseu.

Transport persoane Romania Scarborough

Transport persoane Romania Scarborough este asigurat de autocare Setra, Mercedes sau Scania Irizar de 49 +1 locuri si un confort de trei si patru stele. Astfel de autocare sunt dotate climatizate si dotate cu toaleta ecologica,  scaune rabatabile cu cotiera,  masuta si suport picioare, sistem audio-vizual etc. Un alt plus al serviciului de transport autocar Romania Scarborough consta in faptul ca mijloacele de transport sunt conduse de soferi cu experienta in transport international de persoane, care nu pun in pericol vietile pasagerilor.

Cursa autocar Romania Scarborough

De regula, pasagerii isi doresc sa gaseasca o cursa autocar Romania Scarborough care sa indeplineasca anumite conditii. Timpul este important pentru oricine. Fiecare dintre noi isi doreste un program flexibil, de aceea  organizam cate o cursa autocar Romania Scarborough in fiecare Luni, Joi si Sambata din saptamana. Toate informatiile cu privire la cursa pentru care optati le puteti afla telefonic sau in scris – pe site aveti numerele de telefon cat si un formular online pe care ne puteti scrie.

Bilete autocar Romania Scarborough

Despre bilete autocar Romania Scarborough putem spune, in primul rand, ca sunt ieftine! Oferim reduceri pentru copii: 10% pentru 2-10 ani si 50% pentru copiii de pana la 2 ani. Bagajul pe care il puteti transporta avand bilete autocar Romania Scarborough consta in cel de mana, transportabil in autocar in spatiul special amenajat si  in cel de maxim 50 kg transportabil in cala.

anglia autocar

germania autocar

Transport international persoane

Rezervare transport prin whats app