Transport cu autocarul Romania Southampton

romania southampton

Transport autocar Romania Southampton

Aflat in oferta noastra de transport international, transport autocar Romania Southampton este un serviciu pe care il asiguram in fiecare zi de Luni, Joi si Sambata din saptamana. Indiferent daca vizitati orasul Southampton pentru prima data, va intoarceti aici in interes de afaceri sau pentru ca lucrati si traiti aci, orasul garanteaza o experienta placuta pentru toată lumea, indiferent de varsta si interese.

Cunoscut sub numele de capitala de croaziera a Europei, Southampton gazduieste peste patru milioane de vizitatori pe an si se mandreste cu o oferta culturala impresionanta. Organizam acest transport, saptamanal, cu plecare din: I. Roman, Bacau, Adjud, Focsani, Buzau, Bucuresti, Ploiesti, Botosani, Falticeni, Suceava, Botosani, Vaslui, Barlad, Tecuci, Braila, Galati, Targu Neamt, Piatra Neamt, Borsec, Toplita, Reghin, Targu Mures, Ludus, Turda, Cluj, Huedin, Alesd, Oradea, Brasov, Codlea, Fagaras, Sibiu, Sebes, Deva, Alba Iulia, Teius, Aiud, Oradea; II.  Bistrita, Dej, Cluj, Turda, Aiud, Alba Iulia, Sebes, Orastie, Brasov, Sibiu, Bucuresti, Ploiesti, Ramnicu Valcea, Babeni, Craiova, Filiasi, Turceni, Pesteana, Balteni, Rovinari, Targu Jiu, Bumbesti, Sadu, Petrosani, Drobeta Turnu Severin, Hateg, Calan, Simeria, Deva, Savarsin, Timisoara, Lipova, Arad.

Pentru serviciul transport autocar Romania Southampton oferim gratuit o masa calda pe traseu.

Transport persoane Romania Southampton

Transport persoane Romania Southampton este un serviciu deservit de autocare de 3 si 4 stele precum
Setra, Mercedes sau Scania Irizar. Acest lucru presupune ca pasagerii nostri vor calatori in conditii confortabile si sigure. Exista posibilitatea ca la dorinta exprimata de a fi transportati chiar la locul de adresa din Southampton sa si realizam acest lucru. Transport persoane Romania Southampton cu autocarul ofera conditii de calatorie pe care niciun alt mijloc de transport alternativ nu le poate oferi, in sensul ca este cel mai ieftin dintre toate si veti calatori fara stres!

Cursa autocar Romania Southampton

Orice cursa autocar Romania Southampton este realizata fara repros. Ati vazut anterior orasele din Romania din care se pleaca catre Southampton, veti putea afla informatii suplimentare cu privire la locul de imbarcare, ora de plecare, pretul pentru bilete autocar si multe altele, sunand la unul din numerele de telefon afisate pe site. Retineti insa ca puteti opta intre trei zile pe saptamana (Luni, Joi si Sambata) pentru orice cursa autocar Romania Southampton!

Bilete autocar Romania Southampton

Pentru bilete autocar Romania Southampton oferim reduceri dupa cum urmeaza: 10% din costul unui bilet pentru copiii de la 2 la 10 ani si 50% pentru copiii mai mici de 2 ani. De asemenea, cumparand bilete autocar Romania Southampton veti putea transporta la cala autocarului, inclus in pretul biletului, un bagaj de maxim 45 de kg.


anglia autocar

germania autocar

Transport international persoane

Rezervare transport prin whats app