Transport cu autocarul Romania Thetford

romania thetford

Transport autocar Romania Thetford

Portofoliul pe care il detinem in materie de organizare de transport international, include si transport autocar Romania Thetford. De ce este recomandat sa optati pentru un transport cu autocarul si nu unul cu avionul sau o calatorie cu masina personala? Raspunsul este foarte simplu! In primul rand, serviciul de transport cu autocarul este cel mai ieftin si, pe langa acest aspect, este sigur si confortabil. Thetford este un oras situat in districtul Breckland din Norfolk, Anglia, spre care organizam transport autocar Romania Thetford in fiecare saptamana.

Plecarile catre aceasta destinatie se fac in zilele de Luni, Joi si Sambata, din orasele: Roman, Bacau, Adjud, Focsani, Buzau, Bucuresti, Ploiesti, Botosani, Falticeni, Suceava, Botosani, Vaslui, Barlad, Tecuci, Braila, Galati, Targu Neamt, Piatra Neamt, Borsec, Toplita, Reghin, Targu Mures, Ludus, Turda, Cluj, Huedin, Alesd, Oradea, Brasov, Codlea, Fagaras, Sibiu, Sebes, Deva, Alba Iulia, Teius, Aiud, Oradea; II. Bistrita, Dej, Cluj, Turda, Aiud, Alba Iulia, Sebes, Orastie, Brasov, Sibiu, Bucuresti, Ploiesti, Ramnicu Valcea, Babeni, Craiova, Filiasi, Turceni, Pesteana, Balteni, Rovinari, Targu Jiu, Bumbesti, Sadu, Petrosani, Drobeta Turnu Severin, Hateg, Calan, Simeria, Hunedoara, Deva, Savarsin, Timisoara, Lipova, Arad.

Acest serviciu include servirea unei mese calde pe traseu, pentru care nu pasagerii platesc!

Transport persoane Romania Thetford

Serviciul de transport persoane Romania Thetford este organizat in conformitate cu normele de transport international de persoane in vigoare. Pasagerii nostri calatoresc cu autocare dotate cu echipament modern astfel incat sa calatoreasca intr-un mod placut, relaxant si fara stres. Sistemele audio video, sistemele climatronice, scaunele in care se poate dormi confortabil, frigiderele si celelalte dotari ale unui autocar, contribuie la reusita serviciilor de transport international pe care le organizam.
Transport persoane Romania Thetford este serviciul care asigura ca pasagerul sa fie lasat chiar la adresa dorita de autocar.

Cursa autocar Romania Thetford

Cursa autocar Romania Thetford este solutia optima pentru a ajunge in siguranta la destinatie, deoarece fiecare autocar este condus de catre un sofer cu experienta. Dupa cum am mai spus, pentru Thetford organizam trei curse pe saptamana in zilele de Luni, Joi si Sambata. Pentru a rezerva bilet la o cursa autocar Romania Thetford nu ezitati sa ne contactati la numerele de telefon afisate pe site sau sa ne scrieti pe formularul online.

Bilete autocar Romania Thetford

Pretul pentru bilete autocar Romania Thetford este accesibil oricui, in plus copiii de pana la 10 ani primesc si reduceri: 50% copiii de pana la 2 ani, care in timpul calatoriei vor sta in brate la parinti (insotitori); si 10% copiii cu varte de la 2 la 10 ani.
Avand bilete autocar Romania Thetford nu va fi necesar sa platiti in plus pentru transportul bagajelor de la cala. Va este permis sa transportati un bagaj de aproximativ 50 de kg, repartizat in doua genti de voiaj.


anglia autocar

germania autocar