Transport cu autocarul Romania Whitby

romania whitby

Transport autocar Romania Whitby

Intre numeroase curse internationale de transport persoane pe care le oferim se numara si transport autocar Romania Whitby. Whitby este un oras al contrastelor in care turistii vor gasi de la istorie si cultura, pana la legende cu  vampiri si goti. Acesta este unul dintre orasele de pe litoral cele mai iubite de pe coasta de nord-est a in comitatului North Yorkshire. Cu plaje si multe atractii, inclusiv North Yorkshire Moors Railway, Whitby este locul perfect pentru o vacanta de familie.

In fiecare zi de Luni, Joi si Sambata organizam transport autocar Romania Whitby. Plecarea se face din orasele: Roman, Bacau, Adjud, Focsani, Buzau, Bucuresti, Ploiesti, Botosani, Falticeni, Suceava, Botosani, Vaslui, Barlad, Tecuci, Braila, Galati, Targu Neamt, Piatra Neamt, Borsec, Toplita, Reghin, Targu Mures, Ludus, Turda, Cluj, Huedin, Alesd, Oradea, Brasov, Codlea, Fagaras, Sibiu, Sebes, Deva, Alba Iulia, Teius, Aiud, Oradea; II. Bistrita, Dej, Cluj, Turda, Aiud, Alba Iulia, Sebes, Orastie, Brasov, Sibiu, Bucuresti, Ploiesti, Ramnicu Valcea, Babeni, Craiova, Filiasi, Turceni, Pesteana, Balteni, Rovinari, Targu Jiu, Bumbesti, Sadu, Petrosani, Drobeta Turnu Severin, Hateg, Calan, Simeria, Deva, Savarsin, Timisoara, Lipova, Arad.
In cadrul acestui serviciu, similar altor curse de transport international de persoane, oferim o masa calda pe traseu.

Transport persoane Romania Whitby

Serviciul de transport persoane Romania Whitby este deservit de autocare moderne, pregatite din punct de vedere tehnic si al confortului pentru distante mari. Se calatoreste cu autocare Scania Irizar, Setra sau Mercedes dotate cu: sisteme climatronice, astfel incat calatoria sa fie relaxanta pe timp de vara, dar si pe timp de iarna; frigidere in care se pot pastra bauturi nealcolice la rece; televizoare pe care deruleaza filme pentru ca pasagerii sa nu se plictiseasca; toalete ecologice; scaune rabatabile in care pasagerii pot dormi etc.
Optand pentru serviciul de transport persoane Romania Whitby puteti ajunge chiar si la adresa dorita (poate fi chiar locuinta din Whitby).

Cursa autocar Romania Whitby

Ca sunteti din Ploiesti, Botosani, Falticeni sau orice alt oras mentionat anterior,  in ziua in care va doriti sa plecati cu o cursa autocar Romania Whitby – de luni Luni, Joi sau Sambata – trebuie sa fiti intr-un anumit loc la o anumita ora. Pentru a intra in posesia acestor informatii ne puteti contacta telefonic sau in scris (gasiti numerele de telefon si formularul pe care sa ne scrieti afisate pe site). Orice cursa autocar Romania Whitby va asigura toate conditiile necesare pentru o calatorie pe placul dvs.

Bilete autocar Romania Whitby

Despre bilete autocar Romania Whitby trebuie sa stiti ca sunt ieftine si ca in pretul lor intra si posibilitatea de a lua cu dvs. un bagaj repartizat in doua genti de voiaj a carei greutate poate fi de maxim 50 kg. Reduceri la bilete autocar Romania Whitby se fac pentru copiii de 2-10 ani:  10% (2-10 ani) si 50% pentru copiii de pana in 2 ani pe care parintii sau insotitorii ii pot tine in brate.

anglia autocar

germania autocar