sibiu birmingham 

Transport autocar Sibiu Birmingham

Va doriti sa calatoriti la Birmingham si cautati cea mai buna solutie pentru transport? La noi puteti face rezervare pentru transport persoane Sibiu la Birmingham. Birmingham este al doilea oras ca marime din Anglia, un oras atractiv din multe puncte de vedere. Va asiguram transport in acest oras cu autocare utilate pentru a indeplini standardele de confort si siguranta pe care pasagerii le doresc. Setra, Mercedes sau Scania Irizar, sunt autocare ce va vor transporta la destinatia dorita si cu care veti experimenta o calatorie placuta. Serviciul de transport autocar Sibiu spre Birmingham pe care noi il propunem se diferentiaza prin calitate si pret de alte oferte similare.

Transport persoane Sibiu - Birmingham

Serviciul de transport persoane Sibiu catre Birmingham le este destinat atat adultilor cat si copiilor care pot calatori alaturi de insotitori. Persoanele care ne contacteaza pot calatori in autocare moderne, confortabil, economic, sigur si deloc plictisitor deoarece pe tot traseul vor putea vedea o multime de locuri fascinante. Transport persoane Sibiu la Birmingham este un serviciu asigurat de soferi profesionisti si experimentati capabili sa faca fata curselor de autocar sau microbuz fara incidente pe traseu.

Curse autocar Sibiu – Birmingham

Compania noastra dispune de un  sistem de programare pentru curse autocar Sibiu la Birmingham organizat dupa nevoile pasagerilor sai. Din Sibiu se poate pleca in zilele de Luni, Miercuri si Vineri, in fiecare saptamana. Sunt organizate curse autocar Sibiu la Birmingham in zilele anterior amintite, cu plecare din parcarea Peco Lukoil de pe soseaua Alba Iulia, la ora 8 dimineata.

Bilete autocar Sibiu – Birmingham

Costul unui bilet autocar Sibiu – Birmingham este de 100 Euro/persoana (mai ieftin daca achizitionati dus-intors) dar include si transportul a doua genti de voiaj cu o greutate de 40 kg, la cala,  si a unui bagaj de mana. La achizitionarea de bilete autocar Sibiu – Birmingham oferim reducere copillor de 2-12 ani si grupurilor mai mari de 5 persoane.

sibiu birmingham anglia autocar

germania autocar