sibiu dover 

Transport autocar Sibiu Dover

Punem la dispozitia clientilor nostri transport autocar Sibiu la Dover cu flota de ultima generatie, condusa de soferi profesionisti capabili sa va duca la destinatie in bune conditii. Organizam curse cu microbuze si autocare moderne, la preturi mici si in conditii care sa va binedispuna pe tot parcursul calatoriei. Indiferent de motivele pentru care ati decis sa calatoriti in acest oras, alegand serviciul de transport autocar Sibiu la Dover de la noi, veti ajunge cu bine pentru a vizita orasul, pentru un serviciu mai bun sau pentru a face orice altceva v-ati propus.

Transport persoane Sibiu – Dover

Serviciul de transport persoane Sibiu spre Dover va este oferit prin intermediul unor curse organizate saptamanal cu autocare Setra, Mercedes sau Scania Irizar, dotate modern, sau cu microbuze bine echipate care va vor transporta chiar la destinatia dorita.  Pentru ca asemenea altor curse pe care le organizam si cea de transport persoane Sibiu spre Dover reprezinta o prioritate pentru noi, va asiguram de siguranta si confort!

Curse autocar Sibiu – Dover

Organizam curse autocar Sibiu la Dover in fiecare saptamana, in zilele de Luni, Miercuri si Vineri. Pasagerii se imbarca pentru plecare din parcarea Peco Lukoil de pe soseaua Alba Iulia, la 8 dimineata. Alegand curse autocar Sibiu la Dover prin Ester Tour, veti face o investitie buna atat din punct de vedere financiar cat si din punct de vedere al sigurantei si confortului dumneavoastra.

Bilete autocar Sibiu – Dover


Aveti mai multe motive pentru a achizitiona bilete autocar Sibiu la Dover de la noi. Pretul unui bilet este de 100 euro/persoana si, mai ieftin de atat daca il veti cumpara  dus-intors. Pentru copiii de pana la 2 ani nu veti plati nimic, iar pentru cei de la 2 la 12 ani veti primi reducere de pret. Pretul pentru biletele de autocar Sibiu la Dover sunt reduse si pentru grupurile mai mari de 5 persoane. Si un alt avantaj este ca in costul biletului intra si transportul unui bagaj voluminos.

sibiu dover anglia autocar

germania autocar