sibiu liverpool 

Transport autocar Sibiu Liverpool

Liverpool este un oras de importanta mondiala, va doriti transport autocar Sibiu catre Liverpool pentru oportunitatea unui serviciu mai bun sau pentru a vizita acest fantastic oras? Noi va punem la dispozitie autocare dotate in asa fel incat sa ofere confort si siguranta! Nici o calatorie cu masina personala si nici o calatorie cu avionul nu pot concura cu un transport autocar Sibiu catre Liverpool deoarece aceste doua variante implica, in primul rand, costuri mult mai mari.

Transport persoane Sibiu – Liverpool 

Noi oferim transport persoane Sibiu catre Liverpool in autocare Setra, Mercedes sau Scania Irizar, climatizate si dotate cu toaleta ecologica,  scaune cu cotiera,  masuta si suport picioare, televizoare, in asa fel incat cei aproximativ 2600 de km pe care ii aveti de parcurs sa nu va plictiseasca si sa nu va aduca nici un fel de prejudiciu, moral sau fizic. Serviciul de transport persoane Sibiu catre Liverpool va sta la dispozitie saptamanal, dumneavoastra trebuie doar sa alegeti ziua potrivita.

Curse autocar Sibiu – Liverpool 

Organizam curse autocar Sibiu catre  Liverpool de trei ori pe saptamana, in zilele de Luni, Miercuri si Vineri. Imbarcarea pasagerilor se face din parcarea de la Peco Lukoil, de pe soseaua Alba Iulia. Asadar, trei curse autocar Sibiu catre  Liverpool va stau stau la dispozitie saptamanal, pentru a ajunge la destinatia dorita.

Bilete autocar Sibiu – Liverpool 

Achizitionand bilete autocar Sibiu catre Liverpool de la noi, veti plati 130 de persoana. In acest pret este inclus si transportul unui bagaj de 40 kg. Pentru fiecare kg in plus ce depaseste greutatea admisa se va plati suplimentar. Acordam reduceri grupurilor mai mari de 5 persoane si copiilor intre 2 si 12 ani. Copiii de pana in 2 ani vor calatori gratuit, tinuti in brate de insotitori. Pentru informatii suplimentare cu privire la calatorie nu ezitati sa ne contactati telefonic!

sibiu liverpool anglia autocar

germania autocar