sibiu maidstone 

Transport autocar Sibiu Maidstone

Asiguram transport autocar Sibiu spre Maidstone (Anglia) in conditiile cele mai bune in ceea ce priveste confortul si pretul unei curse de autocar sau microbuz. Maidstone este resedinta comitatului Kent din Anglia, un oras situat la aproximativ 82 km sud-est de Londra, cu o industrie ce permite asigurarea multor locuri de munca. Indiferent de motivul pentru care alegeti serviciul de transport autocar Sibiu spre Maidstone, cu Ester Tours puteti sa ajungeti cu bine la destinatie, chiar la adresa pe care o doriti.

Transport persoane Sibiu – Maidstone

Cu autocare sau microbuze de transport persoane Sibiu catre Maidstone, plecand din Sibiu veti parcurge aproximativ 2200 km fara stres si in conditii de siguranta. Este de preferat sa alegeti variantele de transport persoane Sibiu catre Maidstone cu autocare sau microbuze, pentru ca spre deosebire de alte mijloace de transport sunt mult mai ieftine si mai sigure.

Curse autocar Sibiu – Maidstone

Organizam curse autocar Sibiu la Maidstone, in mod regulat, de trei ori pe saptamana, Luni, Miercuri si Vineri, cu plecare din parcarea Peco Lukoil de pe soseaua Alba Iulia, in zilele mentionate anterior, la 8 dimineata. Se calatoreste cu autocare Setra, Mercedes sau Scania Irizar dotate modern. De asemenea, puteti opta pentru curse autocar Sibiu la Maidstone cu microbuze de 8+1 locuri, confortabile si echipate corespunzator drumurilor lungi.  

Bilete autocar Sibiu – Maidstone

Pentru aceasta calatorie puteti achizitiona bilete autocar Sibiu spre Maidstone la pretul de 100 Euro/persoana, sau mai ieftin daca optati pentru varianta dus-intors. In costul biletului intra si bagajul de 40 kg de la cala si un bagaj de mana. De asemenea, oferim reduceri pentru copiii de 2-12 ani si grupurilor mai mari de 5 persoane care cumpara bilete autocar Sibiu spre Maidstone de la noi. Copiii de pana la 2 ani vor putea sa calatoreasca gratuit daca sunt tinuti in brate de catre insotitori.

sibiu maidstone anglia autocar

germania autocar