sibiu manchester 

Transport autocar Sibiu Manchester

Oferim transport autocar Sibiu la Manchester ieftin, sigur si comod.  Pentru cei mai multi dintre dumneavoastra achizitionarea unui bilet pentru o cursa de calatorie in afara tarii, cu autocarul sau microbuzul, reprezinta o provocare deoarece va doriti ceea ce este mai bun. Noi va oferim toate conditiile ce definesc un transport de calitate. Machester  este un oras din Anglia, cunoscut pentru Manchester United, unul dintre cele mai mari cluburi de, situat la o distanta de aproximativ 2600 km de Sibiu.  Avand in vedere distanta mare, noi organizam transport autocar Sibiu la Manchester cu autocare si microbuze moderne, capabile sa faca fata distantelor lugi.

Transport persoane Sibiu – Manchester

Pentru cei care aleg serviciul de transport persoane Sibiu catre Manchester cu firma noastra oferim posibilitate de rezevare de locuri pentru cursa de transport dorita. De asemenea, serviciul de transport persoane Sibiu catre Manchester este avantajos cu Ester Tours deoarece oferim si reduceri.

Curse autocar Sibiu – Manchester


Sistemul de transport catre Anglia include curse autocar Sibiu la Manchester, de trei ori pe saptamana in zilele de Luni, Miercuri si Vineri, cu imbarcare din parcarea Peco Lukoil, de pe sosaeaua Alba Iulia, la ora 8 dimineata. Asadar, pasagerii nostri au posibilitatea de a face rezervare pentru oricare curse de autocar Sibiu la Manchester doreste.

Bilete autocar Sibiu – Manchester

Pentru un pret mai mic achizitionati bilete autocar Sibiu la Manchester dus-intors. Pretul unui bilet de autocar este de 120 Euro, cu reduceri pentru copiii de 2-12 ani si grupuri mai mari de 5 persoane. Achizitionand bilete autocar Sibiu la Manchester de la compania noastra veti putea transporta in cala, un bagaj voluminos de 40 kg. In situatia in care aveti mai multe kilograme de bagaj, se plateste suplimentar. Nu ezitati sa ne contactati pentru orice alta informatie in plus cu privire la calatorie!

sibiu manchester anglia autocar

germania autocar