targu jiu birmingham 

Transport persoane Targu Jiu - Birmingham

Ester Tours a fost infiintata pentru a veni in sprijinul celor care vor sa calatoreasca la preturi mici, confortabil si in siguranta cu autocarele. Flota cu care calatoresc clientii nostri interesati de transport de persoane ROMANIA-ANGLIA cu autocarul este formata din: autocare Setra, Mercedes sau Scania Irizar, dotate cu aer conditonat cu jeturi de ventilatie si diuze directionale, cu monitoare LCD, dvd-player, microfon pentru ghid, toaleta si chiuveta, scaune dotate cu cotiera,  masuta si suport picioare, rabatabile pentru dormit. In plus, cursele de transport persoane TARGU JIU – BIRMINGHAM cu autocarul sunt asigurate de soferi bine pregatiti al caror scop este de a transporta in conditii de siguranta si confort pasagerii!

Transport cu autocarul Targu Jiu - Birmingham

Cu noi puteti beneficia de transport cu autocarul Targu Jiu – Birmingham, de 3 ori pe saptamana: LUNI, MIERCURI si VINERI.

Cuse autocar Targu Jiu - Birmingham

Organizam curse de autocar Targu Jiu - Birmingham de la Autogara de Vest (langa Piata Centrala), Calea Severinului nr. 1, la ora 7 dimineata, in zilele mentionate.

Bilete autocar Targu Jiu - Birmingham

Va oferim Bilete de autocar Targu Jiu – Birmingham la preturi ce nu pot fi comparate cu costurile unui bilet de avion sau cele pe care le-ati plati calatorind cu masina proprie. Costul unui bilet este de 100 Euro/persoana. In plus, veti putea transporta un bagaj voluminos de 40 kg, la cala, fara a plati un cost suplimentar. Pentru fiecare kg de bagaj suplimentar se plateste o lira in plus (ex: pentru 10 kg peste cele 40 kg pe care le puteti transporta in costul biletului, se platesc 10 Lire). Se acorda reduceri grupurilor mai mari de 5 persoane si copiilor de 2-12 ani. Copiii de pana in 2 ani pot calatori gratuit daca sunt tinuti in brate de insotitori.

 

Retineti! Cu Ester Tours, firma de transport persoane Anglia, va veti asigura o calatorie placuta la cele mai bune standarde de
transport international persoane Anglia!

targu jiu birmingham anglia autocar

germania autocar