targu jiu coventry 

Transport persoane Targu Jiu - Coventry

Va doriti un transport de persoane TARGU JIU – COVENTRY cu autocarul? Nu este tocmai usor sa planificati o calatorie de 2495 de unul singur! Vestea buna este ca ati ajuns unde trebuie! Noi avem experienta in organizarea serviciului de transport cu autocarul Romania –Anglia si stim ce nevoi au pasagerii care se imbarca pe curse lungi.

Transport cu autocarul Targu Jiu - Coventry


Achizitionand bilete de autocar pentru transport cu autocarul Targu Jiu – Coventry de la noi, veti ajunge la destinatia dorita in conditii optime si siguranta! Ester Tours vine in sprijinul clientilor sai oferind pachete atractive de servicii caracterizate de pret mic,  confort si reduceri la costul biletelor in anumite situatii. Autocarele cu care veti calatori (Setra, Mercedes sau Scania Irizar) sunt moderne si sunt dotate dotate cu aer conditionat, sistem audio video, toaleta, scaune rabatabile. 

Curse autocar Targu Jiu - Coventry

Va punem la dispozitie curse de autocar Targu JiuCoventry saptamanal, in zilele de LUNI, MIERCURI si VINERI. Plecari se fac de la Autogara de Vest (langa Piata Centrala), Calea Severinului nr. 1, la ora 7 dimineata.

Bilete autocar Targu Jiu - Coventry

Pretul unei curse este de 100 Euro/persoana, insa achizitionand bilete de autocar Targu Jiu – Coventry de la noi, veti putea beneficia de reduceri pentru copii de 2-12 ani sau daca faceti parte dintr-un grup mai mare de 5 persoane. Pentru copiii de 2-12 ani se plateste 50% din bilet, iar pentru copiii de pana in 2 ani nu se plateste nimic, dar trebuie sa il tineti in brate pe durata calatoriei. Spatiul de la cala autocarelor este generos. In costul biletului fiecare pasager poate transporta o greutate de bagaj de 40 kg si un bagaj de mana.

Retineti! Ester Tours, firma de transport persoane Anglia, pune la dispozitia clientilor sai toata experienta si priceperea pentru asigurarea unui transport international persoane Anglia in cele mai bune conditii!

targu jiu coventry anglia autocar

germania autocar