targu jiu dover 

Transport cu autocarul Targu Jiu - Dover

Intre serviciile de transport persoane ROMANIA - ANGLIA pe care le oferim saptamanal,   face parte si cel de  transport de persoane TARGU JIU – DOVER cu autocarul. Cu noi puteti pleca din peste 30 de orase romanesti catre numeroase orase din Anglia, in cadrul unor curse de transport foarte bine organizate. Bineinteles ca doriti sa calatoriti in cele mai bune conditii si bineinteles ca va doriti sa gasiti o cursa de transport la un pret rezonabil. Ati ajuns unde trebuie deoarece noi va dorim transport cu autocarul Targu Jiu-Dover asa cum va doriti.

Curse de autocar Targu Jiu Dover

Organizam curse de autocar Targu Jiu - Dover cu Setra, Mercedes sau Scania Irizar, autocare dotate cu aer conditonat climatronic, toaleta functionala, frigidere, sistem audio-tv, scaune rabatabile foarte confortabile, sistem de ventilatie etc. Toate aceste conditii sunt necesare avand in vedere ca aveti de parcurs aproximativ 2150 km. Cursele pentru Dover sunt organizate saptamanal, in zilele de LUNI, MIERCURI si VINERI. Imbarcarea se face la ora 7 dimineata, de la Autogara de Vest (langa Piata Centrala), Calea Severinului nr. 1.

Bilete autocar Targu Jiu Dover

Pretul unui bilet pentru cursa Dover este de 100 Euro/persoana. Achizitionand bilete de autocar Targu Jiu – Dover vor beneficia de reduceri copiii cu varste intre 2 si 12 ani, dar si grupurile mai mari de 5 persoane.  Pentru copiii de pana in 2 ani pe care in timpul calatoriei ii tineti in brate, nu va trebui sa platiti. In costul biletului intra transportul in cala a 40 kg bagaj si a unui bagaj de mana. Desigur, aveti posibilitatea de a transporta si un bagaj mai mare de 40 kg, dar pentru fiecare kg suplimentar se va plati cate o lira.

 

Retineti! Ester Tours, firma de transport persoane Anglia, va pune la dispozitie cele mai bune solutii pentru a ajunge la destinatia dorita! Asteptam telefonic intrebarile dvs in legatura cu serviciul de transport international persoane Anglia!

targu jiu dover anglia autocar

germania autocar