targu jiu liverpool 

Transport persoaneTargu Jiu - Liverpool

Sunteti in cautarea unui transport de persoane TARGU JIU – LIVERPOOL cu autocarul? Ati ajuns unde trebuie!

Transport cu autocarul Targu Jiu - Liverpool

Serviciile de transport cu autocarul Targu Jiu – Liverpool va sunt oferite de Ester Tours la preturi mici, in conditii de siguranta si confort. Autocarele cu care se realizeaza curse de transport sunt dotate cu echipament si facilitati care respecta cele mai inalte cerinte si sunt conduse de soferi cu experienta capabili sa va duca la destinatia dorita in cele mai bune conditii.  Calatoria stabilita prin Ester Tours poate reprezenta pentru dumneavoastra o experienta de neuitat in sensul cel mai bun!

Curse de autocar Targu Jiu - Liverpool

Sunt numeroase motive pentru care sa ne alegeti pe noi, ne vom rezuma la cele mai importante: va oferim bilete pentru curse de autocar Targu Jiu – Liverpool la preturi ce nu pot fi comparate cu costurile unui bilet de avion sau cele pe care le-ati plati calatorind cu masina proprie;  puteti alege trei zile pe saptamana (LUNI, MIERCURI si VINERI),   curse de transport persoane Targu Jiu - Liverpool cu plecare de la Autogara de Vest (langa Piata Centrala), Calea Severinului nr. 1. Pasagerii se imbarca dimineata, la ora 7.

Bilete autocar Targu Jiu - Liverpool

Calatoria dumneavoastra catre orasul Liverpool din Anglia, se poate transforma intr-o experienta de neuitat daca veti apela la serviciile pe care noi vi le oferim. Costul unui bilet este de 130 Euro/persoana. Achizitionand bilete de autocar Targu Jiu – Liverpool vor primi reduceri copiii de 2-12 ani si grupurile mai mari de 5 persoane. In costul biletului intra transportul unui bagaj de 40 de kg si a unui bagaj de mana. Pentru bagajul suplimentar se plateste 1 Lira/1 Kg.

Retineti! Ester Tours, firma de transport persoane Anglia, asigura servicii de transport international la cele mai inalte standarde, din respect pentru clientii sai! Contactati-ne pentru orice informatie necesara!

targu jiu liverpool anglia autocar

germania autocar