targu jiu londra 

Transport persoane Targu Jiu - Londra

Londra este unul dintre marile orase ale lumii si are multe de oferit. Locuitorii acestui oras vin aici din toate partile lumii si din toate categoriile sociale, pentru  a munci, studia sau pentru a vizita. Multi dintre cei care ajung in acest oras raman mai mult decat si-au propus initial. Indiferent de mijlocul de transport ales, exista suficiente optiuni pentru a satisface orice buzunar, iar cele mai bune sunt cursele cu autocarul. Noi va punem la dispozitie transport de persoane TARGU JIU – LONDRA cu autocarul, constienti ca pentru a strabate un drum asa lung este nevoie de siguranta si confort.

Transport cu autocarul Targu Jiu - Londra

Punem la dispozitia pasagerilor autocare conduse de soferi expermentati, dotate cu aer conditionat climatronic, toaleta functionala, sistem audio-video cu monitoare, microfon pentru ghid, scaune rabatabile pentru dormit, masute individuale, diuze de ventilatie individuale si lampi de citit, frigidere, sistem de incalzire/ventilatie suplimentar, cala de bagaje, spatiu in interior pentru bagajele de mana etc. Serviciul de transport cu autocarul Targu Jiu - Londra va sta la dispozitie saptamanal, in zilele de LUNI, MIERCURI si VINERI, cu plecari de la Autogara de Vest (langa Piata Centrala), Calea Severinului nr. 1, la ora 7 dimineata. Fiti convinsi ca alegand curse de autocar Targu Jiu- Londra din oferta noastra, nu veti avea motive sa regretati!

Bilete autocar Targu Jiu - Londra

Punem la dispozitia dvs bilete de autocar Targu Jiu – Londra la un pret de 100 de Euro/persoana, in al caror cost intra si posibilitatea de a transporta 40 kg bagaj in cala si un bagaj de mana. Se primesc reduceri pentru copiii de 2-12 ani sau daca sunteti intr-un grup de minim 5 persoane. Copiii de pana la 2 ani pot calatori gratuit daca vor fi tinuti in brate de catre insotitori pe parcursul traseului.

targu jiu londra anglia autocar

germania autocar