targu jiu maidstone 

Transport cu autocarul Targu Jiu Maidstone

Va doriti sa calatoriti in Anglia si cautati transport de persoane TARGU JIU – MAIDSTONE cu autocarul? Ester Tours va poate oferi solutia cea mai buna de transport cu autocarul Targu Jiu Maidstone. Noi suntem atenti la nevoile oricarui pasager pentru ca realizam ca 2250 km se parcurg in ore bune, timp in care este nevoie de siguranta si confort.

Transport persoane Targu Jiu Maidstone

Oferim saptamanal transport persoane ROMANIA – ANGLIA (cu plecare din 30 de orase romanesti catre peste 11 orase din Anglia), intre aceste curse numarandu-se si cea de transport de persoane Targu Jiu – Maidstone cu autocarul.

Curse de autocar Targu Jiu Maidstone

 Organizam curse de autocar Targu Jiu – Maidstone, saptamanal, in zilele de LUNI, MIERCURI si VINERI. Imbarcarea se face de la Autogara de Vest (langa Piata Centrala), Calea Severinului nr. 1, la ora 7 dimineata. Cu Ester Tours, firma de transport persoane Anglia puteti pleca din peste 30 de orase romanesti catre numeroase orase din Anglia.

Bilete autocar Targu jiu Maidstone

Pretul unui bilet de autocar pentru aceasta cursa este de 100 Euro/ persoana. Achizitionand de la noi bilete de autocar Targu Jiu – Maidstone, puteti beneficia de reduceri la bilete si facilitati in ceea ce priveste bagajele. Primesc reduceri copiii cu varste de 2-12 ani si cei care calatoresc in grupuri mai mari de 5 persoane. Micutii de pana in 2 ani, pot fi tinuti in brate, in acest fel nefiind nevoie sa le platiti transportul. In costul biletului puteti transporta 40 kg bagaj la cala si bagaj de mana. Bagajul suplimentar implica o plata suplimentara de 1 Lira/1 kg.

 

Retineti! Suntem o firma de transport persoane Anglia atenta la nevoile celor care aleg sa calatoreasca cu noi. Asteptam sa ne contactati pentru orice informatie doriti in legatura cu serviciul de transport international persoane Anglia!

targu jiu maidstone anglia autocar

germania autocar