targu jiu manchester 

Transport persoane Targu Jiu - Manchester

Sunteti in cautarea unui transport de persoane TARGU JIU – MANCHESTER cu autocarul? Compania noastra vine in sprijinul dumneavoastra oferindu-va bilete de autocar  pentru curse de transport persoane Romania-Anglia cu autocarul.

Transport cu autocarul Targu Jiu - Manchester

Cu noi veti ajunge la destinatia dorita in conditii de siguranta! In plus, alegand sa calatoriti cu un autocar (Setra, Mercedes sau Scania Irizar), veti avea mai multe avantaje decat daca ati calatori cu un avion sau masina personala: costurile sunt mult mai mici, confortul va este asigurat si puteti transporta un bagaj voluminos (40 kg la cala). Asadar, asiguram transport cu autocarul Targu Jiu – Manchester, in conditiile necesare curselor lungi, in acest caz cu putin sub 3000 km.

Curse autocar Targu Jiu - Manchester

Asiguram curse de autocar Targu Jiu – Manchester, in fiecare saptamana. Pasagerii se imbarca dimineata, la ora 7, in zilele de LUNI, MIERCURI si VINERI,  de la Autogara de Vest (langa Piata Centrala), Calea Severinului nr. 1.

Bilete autocar Targu Jiu - Manchester

Costul cursei este de 120 Euro/persoana. Achizitionand bilete de autocar Targu Jiu – Manchester de la noi, veti putea obtine si reduceri. pentru grupuri de mai mult de 5 persoane. Primesc reduceri copiii cu varsta intre 2 si 12 ani si grupurile mai mari de 5 persoane. Micutii dvs. de pana in 2 ani vor calatori gratuit daca insotitorul il va tine in brate. In pretul biletului intra transportul bagajului de la cala (40 kg) si un bagaj de mana). Indiferent de motivul (din dorinta de a va gasi un loc de munca mai bun, studii sau turist) pentru care doriti sa ajungeti in acest oras, achizitionand bilete de autocar de la Ester Tour, firma de transport persoane Anglia, visul dumneavoastra este mai aproape de realizare!

Retineti! Cursele de transport international persoane Anglia, asigurate de noi fara stres si in conditii de siguranta, reprezinta  primul pas catre indeplinirea scopului propus!

targu jiu manchester anglia autocar

germania autocar