targu jiu milton keynes 

Transport persoane Targu Jiu - Milton Keynes

Ati hotarat sa calatoriti in Milton Keynes, orasul in care orice persoana prinsa in timp ce mesteca guma va plati o amenda considerabila? Ester Tours vine in sprijinul dumneavoastra oferindu-va transport de persoane TARGU JIU – MILTON KEYNES cu autocarul. Cu noi veti ajunge la destinatia dorita in conditii de siguranta! In plus, alegand sa calatoriti cu un autocar Setra, Mercedes sau Scania Irizar veti avea mai multe avantaje decat daca ati calatori cu un avion sau masina personala: costuri mult mai mici, confortul va este asigurat si puteti transporta un bagaj voluminos la cala (40 kg) dar si un bagaj de mana.

Transport cu autocarul Targu Jiu - Milton Keynes

Noi va punem la dispozitie transport cu autocarul Targu Jiu - Milton Keynes, in fiecare saptamana, in zilele de LUNI, MIERCURI si VINERI. 

 

Curse autocar Targu Jiu - Milton Keynes

Imbarcarile in curse de autocar Targu Jiu - Milton Keynes se fac de la Autogara de Vest (langa Piata Centrala), Calea Severinului nr. 1, la ora 7 dimineata.

 

Bilete autocar Targu Jiu - Milton Keynes

Costul unei calatorii este de 100 Euro/persoana. Achizitionand de la noi bilete de autocar Targu Jiu - Milton Keynes, pe langa conditiile foarte bune de transport (in autocare marci premium dotate cu aer conditonat cu jeturi de ventilatie si diuze directionale, cu monitoare LCD, dvd-player, microfon pentru ghid, toaleta si chiuveta, scaune rabatabile ce includ cotiera, masuta si suport lombarautocare etc), veti putea beneficia si de reduceri in anumite conditii: acordam reduceri pentru grupuri mai mari de 5 persoane si copiilor de 2-12 ani. Daca va tineti copiii de pana in 2 ani in brate pe parcursul calatoriei, nu va trebui sa platiti transportul pentru ei.

 

Retineti! Suntem o firma de transport persoane Anglia atenta la nevoile pasagerilor nostri. Nu ezitati sa ne contactati pentru a afla mai multe informatii referitoare la serviciul de transport international persoane Anglia!

targu jiu milton keynes anglia autocar

germania autocar