targu jiu northampton 

Transport persoane Targu Jiu - Northampton

Considerat capitala moldovenilor stabiliti in UK,  Northampton este un oras situat la aproximativ 2429 km distanta de Targu Jiu. Doriti sa gasiti transport de persoane TARGU JIU – NORTHAMPTON cu autocarul? Daca da, ati gasit!

Transport cu autocarul Targu Jiu - Northampton

Noi asiguram transport de persoane din peste 30 de orase din Romania, catre numeroase orase din Anglia. Autocarele care realizeaza aceste curse sunt conduse de soferi cu experienta capabili sa transporte pasagerii in siguranta si dotate modern pentru a putea sa asigure confortul necesar unei calatorii lungi. Cursele sunt asigurate de Setra, Mercedes sau Scania Irizar, masini ce asigura serviciul de transport cu autocarul Targu Jiu – Northampton in cele mai bune conditii.

 

Curse autocar Targu Jiu - Northampton

Alegand serviciile noastre va puteti imbarca in curse de autocar Targu Jiu – Northampton de trei ori pe saptamana, in zilele de LUNI, MIERCURI si VINERI, de la Autogara de Vest (langa Piata Centrala), Calea Severinului nr. 1. Toate cele trei curse au plecare la 7 dimineata.

Bilet autocar Targu Jiu - Northampton

Un bilet de autocar Targu Jiu – Northampton costa 100 de Euro. Sunt situatii in care pentru un bilet de autocar pasagerii pot plati mai putin: atunci cand calatoresc intr-un grup mai mare de 5 persoane si atunci cand au intre 2 si 12 ani. Ati plecat in aceasta calatorie insotiti de de copil cu varsta de pana in 2 ani? Pentru acesti micuti nu se plateste calatoria daca ii tineti in brate. Achizitionand un bilet de transport cu autocarul de la Ester Tours, firma de transport persoane Anglia, va asigurati si transportul a 40 kg in cala, dar si a unui bagaj de mana, pentru care nu sunt necesare costuri suplimentare. Pentru un bagaj mai mare de 40 kg, este necesar sa se plateasca suplimentar 1 lira/1 kg.

Retineti! Pentru orice informatie in legatura cu serviciul de transport international persoane Anglia, nu ezitati sa ne contactati!

targu jiu northampton anglia autocar

germania autocar