timisoara birmingham 

Transport autocar Timisoara - Birmingham

Sunteti la momentul in care cautati transport autocar Timisoara catre Birmingham? Noi va punem la dispozitie mai multe variante cu privire la posibilitatea de a ajunge la destinatia dorita! Oferim mai multe curse saptamanal si puteti calatori cu autocare sau microbuze. De asemenea, serviciul de transport autocar Timisoara catre Birmingham este organizat la standarde de siguranta si confort, in acest fel asigurandu-va o calatorie pe care veti dori sa o repetati tot cu firma noastra.

Transport persoane Timisoara - Birmingham

Seviciul de transport persoane Timisoara catre Birmingham este realizat cu o flota ce contine autocare si microbuze de ultima generatie. Se calatoreste cu autocare dotate cu echipament si facilitati care respecta cele mai înalte cerinte, acestea fiind conduse de soferi cu experienta, capabili sa va transporte la destinatia dorita in cele mai bune conditii. De asemenea, seviciul de transport persoane Timisoara catre Birmingham se realizeaza si cu microbuze de 8 + 1 locuri, la fel de modern si facil dotate.

Curse autocar Timisoara – Birmingham

Transportul in curse autocar Timisoara catre  Birmingham este organizat in fiecare saptamana, in zilele de Luni, Miercuri si Vineri. Plecarea curselor autocar Timisoara catre  Birmingham se face din parcarea de masini situata intre localitatile Remetea si Izvin, pe soseaua Timisoara - Lugoj, la ora 13.

Bilete autocar Timisoara - Birmingham

Costul unei bilet autocar Timisoara catre Birmingham este de 100 Euro/persoana. In pretul biletului veti putea transporta fara a plati un cost suplimentar un bagaj de 40 kg, ce poate fi repartizat in doua genti de voiaj. Desigur, puteti transporta si un bagaj mai mare, dar pentru fiecare kg in plus se va plati suplimentar. La achizitionarea de bilete autocar Timisoara catre Birmingham de reduceri beneficiaza copiii de 2-12 ani si grupurile mai mari de 5 persoane. Copiii de pana in 2 ani calatoresc gratuit.

timisoara birmingham anglia autocar

germania autocar